×

Így növelheted meg a bakancsod élettartamát egy perc alatt

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 08. 31.

Mivel egy-egy minőségi bakancs olyan árban van, hogy már-már befektetésnek tekinthető, az ápolás olyasmi, amit egyszerűen nem szabad kihagynunk. Most mutatunk egy iszonyú rövid, ellenben nagyon praktikus módszert a karbantartásra.

Mivel a küszöbön ácsorog már az ősz, a hűvösebb idővel előkerülnek a bakancsok – és a bakancsokra hatő időjárási tényezők is. Ezek ellen pedig érdemes hatékonyan fellépni, ha nem akarsz negyedévente új cipőbe invesztálni. Ez a videó ugyan három perc hosszúságú, de maga a lényeg egy perc belőle és neked is ennyit kell eltöltened a bakancsoddal, ha szeretnéd megnövelni hatékonyan az élettartamát.

A videót érdemes a mozdulatok miatt is végignézni, de a lényeg röviden a következő: szükséged lesz egy rongyra, két sámfára, bőrápoló krémre, és egy kefére. Az első lépés, hogy a cipőt kefével tisztítsuk le, majd egy rongyot a videóban látható módon rögzítsünk a kezünkre. A krémet ezután körkörös mozdulatokkal vigyük fel a cipőre, várjunk kicsit, hogy megszáradjon, majd ismételjük meg újra. A végén kefével menjünk végig mindkét cipőn.

A műveletben pedig nem csak az a jó, hogy a cipő ragyogni fog, hanem az is, hogy a lábbeli élettartama jócskán meghosszabbodik a törődéstől és mindösszesen egy percedbe került. Ugye, hogy megéri?