×

Franciás glamúr: Axente Vanessa tündököl a Massimo Dutti őszi kampányában

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 09. 3.

Az egyik legkelendőbb magyar modell ezúttal Brigitte Bardot egyedülálló stílusát idézi fel a Dutti legújabb kampányában.

Természetes szépség, könnyed elegancia, utánozhatatlan stílus – Brigitte Bardot sokkal több volt, mint az európai filmipar egykori szexszimbóluma, örök múzsaként szolgáló divatikon és harcias állatvédő egyben. Az ő tiszteletére tervezett kollekció pont ezt a sokoldalúságot mutatja be a Massimo Dutti jóvoltából, melyet nem más prezentál, mint a franciás arcéllel rendelkező magyar szupermodell, Axente Vanessa.

https://www.instagram.com/p/CEq7mOUq0F_/

A kollekcióban olyan, tipikusan franciás stílust idéző must-have darabokra lelhetünk, mint az idén végleg visszatérő klasszikus trapézfarmer, laza fehér póló, amin Brigitte Bardot virít vagy éppen egy karcsúsított blézer, amely minden outfitnek elegáns hatást kölcsönöz.

A kollekció darabjait megtaláljátok a Massimo Dutti Fashion Street-i üzletében!

(Fotók: Massimo Dutti)

Ha rajongsz a francia divatért, még több inspirációért kattints ide:

Öt francia stílusú ruhadarab a rohanó hétköznapokra – FashionStreetOnline.hu

Nem szívesen gondolunk rá, de ősszel ismét kezdetét veszi az állandó pörgés, visszakerülünk a mókuskerékbe. Munka, iskola, hadd ne soroljuk – így az őszi ruhatárunkra is ráfér egy kis gardróbfrissítés. Most mutatunk pár olyan, új évszakra felkészülő és franciás sikkel csábító alapdarabot, melyekkel beszerzésével nem hibázhatsz.

Címkék