×

Sosem volt még ilyen egyszerű segíteni a tigrispopuláció megduplázását

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 10. 2.

A természet megóvása mindenki számára prioritás kell, hogy legyen, a jó példa érdekében pedig a Kenzo egy tigrises kapszulakollekciót is a piacra dobott, hogy így küzdjön vállvetve a WWF-fel a nagymacskák életben maradásáért.

A WWF által indított TX2 elnevezésű kezdeményezés lényege, hogy 2022-re megduplázzák a vadon élő tigrisek számát, ezt azonban nem lehet csak úgy, pénzügyi erőforrások nélkül megvalósítani. A KENZO ezért úgy döntött, úgy segít, ahogyan a legjobban tud, vagyis egy ruhakollekcióval és azzal, hogy minden eladott termék után tíz dollárral támogatja a természetvédelmi világszervezetet.

A tervezéskor a márka maradt a kaptafánál, a kapszulakollekció minden egyes darabját tigrisek díszítik. Szóval ha ti is rajongtok a vadmacskákért, most kényelmes pulcsik, pólók és ruhák közül válogathattok, amelyek mindegyike organikus pamutból, fenntartható eljárással készült.

A kollekció darabjai szeptember 28-ától érhetőek el a KENZO honlapján. Végre egy vásárlás, aminek értelme is van!

Ez is érdekelhet:

Pompás videó meséli el, hogy született a Lacoste ikonikus pólóingje – FashionStreetOnline.hu

Az 1904-ben született francia teniszezőikon, René Lacoste úgy gondolta, az ingnek nem kell leérnie a tenisz könyökig, hanem jó az, ha feljebb van az ujj vége – de mégis, az inganyaghoz szörnyen fest ez a megrövidített ujj. Ezért gondolt egy zseniálisat és egyszerre pólósította az inget és ingesítette a pólót gallérral!