×

Tényleg nem a méret a lényeg – legalábbis nem a Chanel háza táján

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 10. 13.

A francia divatház legújabb kollekciójában olyan miniatűr táskákat vonultat fel, amelyekbe egy rúzson  kívül a legnagyobb jóindulattal sem fér el semmi más. De legalább bárhol viselhetjük!

A párizsi divathét utolsó napján mutatta be a Chanel a 2021-es tavasz/nyári kollekcióját, amely a brandhez hűen igazán grandiózusra sikeredett. Virginie Viard, aki a legendás Karl Lagerfeld után tölti be a divatház kreatív igazgatói posztját, hű maradt a Chanel-hagyományokhoz, de persze újdonsággal is szolgált a divatrajongóknak: megalkotta a világ valaha látott legkisebb táskáit.

A láncokkal és gyöngyökkel díszített mikrokiegészítők pont úgy néznek ki, mint az ikonikus Chanel-táskák, mindössze a méretük zsugorodott. Arra mondjuk kíváncsiak lennénk, mi volt az elképzelés a tervezés során, hiszen még a legkisebb okostelefonok is legalább kétszer akkorák, mint ezek a kincsek. A luxus persze erről is szól: egy újabb haszontalan státuszszimbólum, ami a gyönyörködtetésen kívül nem sok mindenre jó – arra viszont nagyon.

Persze ha eltekintünk attól, hogy funkcióját tekintve nem ez lesz a leghatékonyabb kiegészítőnk, az mindenképp a minitasik mellett szól, hogy a vállunkat nem fogják lehúzni, hiszen biztosan nem fogunk belepakolni minden hülyeséget, ami egy női táskában előfordul. Praktikusnak pedig végülis praktikus abból a szempontból, hogy – ahogyan azt láthatjuk – hordhatjuk szinte bárhol, az övünkön, a csuklónkon de még a nyakunkban is.

És ha mindez nem lenne elég, alább megtekinthetitek a komplett divatbemutatót is.

(Forrás: vogue.it)