×

Egy tánc a Holdon? – 100 éves évfordulót ünnepel a Chanel ikonikus illata

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 11. 5.

A francia divatház méltóképpen ünnepli a világ egyik legkedveltebb illatának jubileumát Marillon Cotillard-ral a főszerepben, akit egészen a Holdig repítenek a Chanel No. 5 ünnepi kampányában.

Marylin Monroe a megszállottja volt, Catherine Deneuve egyenesen imádta, Nicole Kidman után pedig most Marion Cotillard az arca a világ kétségkívül leghíresebb parfümjének. A holdkampányos videóban az ízig-vérig francia színésznő egy káprázatos Chanel-ruhát visel: az haute couture darabot több mint tízezer – természetesen kézzel varrott – csillogó flitter díszíti.

A kisfilmet a tehetséges Johan Renck rendezte, megvalósítva Virginie Viard kreatív igazgató elképzelését, amely egy romantikus, teliholdas éjszakával indul Párizsban a Szajna partján. Eddig mondjuk elég közhelyes a sztori, de aztán jön a várva várt csavar, és Marion képzelete egyenesen a Holdig repíti a nézőket egy játékos, szenvedélyes tánc erejéig.

A Chanel No. 5 Holiday kollekció a parfümön kívül testápolót, dezodort és tusfürdőt is rejt a közkedvelt illatban. Egy újabb dolog, amit felírhatunk a karácsonyi kívánságlistára.

Még több Chanel:

Tényleg nem a méret a lényeg – legalábbis nem a Chanel háza táján – FashionStreetOnline.hu

A francia divatház legújabb kollekciójában olyan miniatűr táskákat vonultat fel, amelyekbe egy rúzson kívül a legnagyobb jóindulattal sem fér el semmi más. De legalább bárhol viselhetjük! A párizsi divathét utolsó napján mutatta be a Chanel a 2021-es tavasz/nyári kollekcióját, amely a brandhez hűen igazán grandiózusra sikeredett.