×

Monica Bellucci túlfűt még egy szobrászműhelyt is

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 11. 6.

Hosszú kihagyás után újra visszatér az itáliai Vogue hasábjaira a megunhatatlan Monica Bellucci. A különleges fotósorozatot Firenzében lőtték, a színésznő pedig természetesen Dolce & Gabbana ruhákban pózol.

Az olasz tervezőpáros nem véletlenül rajong a szenvedélyes és érzéki Monica Bellucciért, az ízig-vérig olasz nő megtestesítőjéért, akit ezúttal a márka alta moda kollekciójának darabjaiba öltöztettek. A modellen és a ruhakölteményeken kívül természetesen a környezet is igen rendhagyó:

Sebastian Faena egy ezernyolcázas éveket idéző, korhű szobrászműhelyben kapta lencsevégre a színésznőt, aki gipsztorzók, márványszobrok és egyéb szobrászkellékek között pózolt.

A Dolce & Gabbana alta moda – vagyis haute couture – kollekció darabjait egyébként szeptemberben mutatták be a firenzei Villa Bardiniban – ez a csodás környezet, a park színei és virágai, valamint a firenzei építészet adta egyébként a tervezőpárosnak az inspirációt a ruhaköltemények megalkotásakor.

Ahogyan a ruhák, úgy a fotósorozat koncepciója is az olasz művészetek előtt tiszteleg, ezt pedig ki interpretálhatná jobban, mint a nemzet dívája?

Még több édes élet:

Mindenki fellélegezhet: idén sem maradunk Dolce&Gabbana panettone nélkül! – FashionStreetOnline.hu

Folytatja ínycsiklandó együttműködését a világhírű olasz divatmárka és a Fiasconaro tradicionális szicíliai pékműhely, hogy az igazi sznoboknak is legyen mit nassolniuk az ünnepi asztalnál. Szicília nemcsak az olyan földi halandók számára az inspiráció kincsesládája, mint a turisták, de a világ egyik leghíresebb divattervező párosa, Domenico Dolce és Stefano Gabbana is rajonganak a dél-olasz vidékért.