×

Botox helyett vágass inkább frufrut!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 11. 17.

Sokáig rápihent a frufru a tavalyi visszatérésre, de idén olyannyira teret hódított, hogy még azok is beadták a derekukat, akiknek amúgy nem is annyira tetszett ez a trend. Ha azok közé tartozol, akik eddig ellent bírtak állni a franciák kedvenc hajviseletének, íme egy kis kedvcsináló, hogy te se maradj ki a jóból!

Eddig, ha valaki frufrura adta a fejét, minimum azzal kellett számolnia, hogy a beállítására minden reggel időt és energiát kell szánni. Ha csak ezért nem vágattál eddig magadnak, mostantól ez sem szabhat gátat, hiszen a 2020-as  trendekben minél kuszább, minél hanyagabb az a frufru, annál divatosabb! Persze ez nem jelenti azt, hogy otthon vágd magadnak, mert elrontani még így is könnyen lehet, ahogy azt láthattátok az előző karantén alatt napvilágot látott kisfilmben, de ahogy már a divat más területein sem, itt sem a tökéletesség a lényeg. Nézzétek meg, a sztárok idén mely fazonokat részesítették előnyben!

View this post on Instagram

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

View this post on Instagram

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

View this post on Instagram

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

View this post on Instagram

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

View this post on Instagram

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

No és azt sem érdemes elfelejteni, hogy a frufru ápol és eltakar! Jobbára azonban csak eltakar, mert a folyamatos irritáció hatására különös figyelmet kell szentelnünk a homlok bőrének ápolására, amelyhez

itt olvashatsz tippeket:

Afrika aranya a gyógyír a problémás bőrre – FashionStreetOnline.hu

Afrikában a nők aranyának is nevezik, egyrészt, mert előállítása megélhetést biztosít az ottélő asszonyok számára, másrészt áldásos hatásai miatt, hiszen a sheavaj a szépségápolási rituálék egyik legtermészetesebb és leghatékonyabb eszköze. Az afrikai farmakológiának már évszázadok óta meghatározó szereplője a karitéfa termése, a ghánai nők például generációk óta használják bőrük és hajuk védelmére, de a fekete kontinens egyes részein élelemforrásként, sőt, világításra is használják.