×

Élet a beanie-n túl: íme a legmenőbb fiúsapik télire

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 11. 26.

A fiúk köztudottan jobban viselik a hideget, de azért a sapka-sál-kesztyű kombó nekik is elkél, amikor elkezdenek röpködni a mínuszok. 

Az is csak egy tévhit, hogy a sapka az olyan lányos dolog, csak azért, mert a választék mind színben, mind fazonban jóval nagyobb a nőiruha-osztályon. Ez mondjuk így van, de a fiúknak nincs is szükségük annyi ruhára, mint a lányoknak. (Bár ezzel most lehet, hogy sokaknál kivertem a biztosítékot.) Amúgy meg a legmenőbb márkák divattervezői közt alig akad, aki az őszi-téli kollekciójához nem tervez egy rakat sapkát és sálat, úgyhogy bőven van miből választani, ezt alább be is bizonyítjuk.

Ami pedig a kinézetnél is sokkal fontosabb, a fiúknak ugyanolyan fontos vigyázni az egészségükre, hiszen ki szeretne például idő előtt megkopaszodni? Így amikor a téli ruhatár kiválasztásáról és összeválogatásáról van szó, aligha érdemes pont ezeket a melengető darabokat kihagyni.

Az időjáráshoz alkalmazkodó hangulat szerint a sportos és elegáns szettekhez ugyanúgy meg lehet találni a megfelelő kiegészítőt, ebben az esetben csak az anyagokat kell tudni jól egyeztetni.

Egy öltönyhöz nyilván finomabb és drágább anyagokat érdemes választani, mint a gyapjúból és kasmírból készült sálak és a bőrkesztyűk, egy sportosabb, farmeres vonalhoz ezek mellett jöhet még a pamut és az orkán is.

Winter is coming, úgyhogy sapkát, sálat fel! Mi kiválogattuk nektek a Fashion Street legizgalmasabb téli kiegészítőit.