×

Karácsony elvitelre – forralt bor és fényár a Fashion Streeten

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 11. 27.

Bár az idei szezont karácsonyi vásárhangulat nélkül kell lebonyolítanunk, az ÉS Bisztró azért gondoskodik arról, hogy take away finomságokkal melegedjünk vagy frissüljünk fel a Fashion Street csodaszép fényei alatt.

Mert ugye karácsonyi vásár nincs, karácsony viszont azért lesz. És bárki bármit is mondjon, a ráhangolódás ugyanolyan fontos része az ünnepnek a várakozással, a házdekorálással, az ajándékvadászattal és a bevásárlással együtt. Persze a karácsonytagadó grincsek ezt (is) nyilván kikérik maguknak, de miért baj az, ha az ember vágyik valamire, amivel ki lehet bekkelni egy hosszú, hideg és szürke periódust két nyár között?

Éppen ezért azok táborát erősítve, akiknek a kialakult helyzet okozta általános depresszív hangulatát csak fokozta a bejelentés, hogy az ünnepi vásárokról is lemondhatunk, igenis jobban érzem magam, amikor munka után full sötétben az utcára lépve meglátom a Fashion Street csodaszép fényeit. A pillanatnyi örömöt pedig fokozza, hogy az ÉS Bisztró egy járványkompatibilis pop-up hüttét alakított ki a nyári terasz helyén, ahol forralt bort, forró csokoládét, mindenes és mindenmentes karácsonyi sütiket, de még street food falatokat is kínálnak elvitelre.

A kínálatban a csokoládéból, fehér, vörös és rozéborból készült forró italok mellett van tündérien becsomagolt gluténmentes csokiskeksz és bio trüffel, az ételérzékenységgel nem rendelkezők (de jó nekik!) választhatnak linzert és hókiflit, a nagyobb étvágyúaknak pedig ott a hot-dog, az édes vagy hagyományos sültburgonya és persze a hamburger is, bár ez utóbbit kicsit macerás menet közben fogyasztani.

Szóval ha ti is karácsonyoznátok egy kicsit, az ÉS Bisztró hüttéje szerdától vasárnapig, déltől este hétig vár titeket a finomságaival. A grincs típusú barátaitokat pedig mindenképpen hozzátok magatokkal!

Ez is érdekelhet:

Várunk vissza Budapest bevásárlóutcáiba – karácsonyi kampány a vállalkozókért – FashionStreetOnline.hu

Az elmúlt években SlowXmas néven ismertté vált kezdeményezés reagálva a vírushelyzetre idén #Várunkvissza – Együtt a helyi vállalkozókért néven hirdeti az összefogást az adventi időszakban. Az ünnep igazi, meghitt lényege köszönhet vissza a Bevásárlóutca Menedzsment, azaz a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara által létrehozott BUM idei #Várunkvissza kampányával.

Fotók: zsofia.erdelyi