×

A zene az kell – kijött a Zara Home legmuzikálisabb kollekciója

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 12. 1.

Rooftop Symphony – francia tetőtéri művészlakok ihlették a Zara Home legújabb kollekcióját, amelyben a faberakásos hangszórótól kezdve a retró hamutartón át a Massive Attack bakelitlemezig sok mindent megtaláltok.

Ebben az időszakban különösen fontos, hogy olyan hellyé alakítsuk az otthonunkat, ahol szívesen töltjük az időnket – erre kínál egy újabb alternatívát a Zara Home. Az Agathe Mougin francia DJ-vel megalkotott kampányban a fókusz ezúttal a zenén van. A különleges hangulatú fotóanyagot stílszerűen a híres metálfotós, Quentin De Briey készítette, a képeken pedig a párizsi művésznő lakásába nyerhetünk betekintést.

Íme egy kis inspiráció, nem csak zenekedvelőknek!

További karanténszínesítő tippért katt ide:

A pszichológusok öt tippje, hogy elviselhetőbb legyen az újabb karanténhelyzet – FashionStreetOnline.hu

Nem mindig könnyű félig telinek látni azt a bizonyos poharat, miközben újabb szigorítások korlátozzák mindennapjainkat, mindenesetre összeszedtünk öt tuti tippet, amelyekkel kicsit segíthetünk megtartani a jó hangulatunkat. A vírus második hulláma során visszatértek a már ismert korlátozások: limitálva vannak a baráti és családi találkozások, ismét bezárnak a kávézók, éttermek, uszodák, fitnesztermek – ki tudja meddig.