×

A Tezenis is kimaxolja az idei karácsonyt

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 12. 3.

Tarts lépést a TikTok táncőrülettel! Ezzel a felszólítással és vidám ünnepi lázban égve indította el 2020-as karácsonyi kampányát a Tezenis.

A Calzedonia-csoport fiatalabb közönséget célzó márkája ezúttal nem csak a tinikre gondol. Persze a pozitív és fiatalos lendület maradt, amely a márka minden kollekciójában megmutatkozik, így van ez a kisfilmben is: az ikonikus Jingle Bells – mi más – új verzióját hallhatjuk, miközben a főszereplők cuki TikTok koreográfiát adnak elő.

Az idei kollekcióban fontos szerepet kapnak a kényelmes mégis izgalmas, mókás feliratokkal, rajzfilmhősökkel és ábrákkal díszített darabok, így például a 101 kiskutyával vagy Mickey Mouse-zal díszített otthonkákban feszíthet a család minden tagja. A komfortos darabok mellett persze a karácsonykor elengedhetetlen piros csipkefehérnemű sem hiányozhat a kollekcióból, hiszen a különleges alkalmaknak ugye meg kell adni a módját. A kisvideó mellett alább láthatjátok a vidám fotósorozatot is, amely az idei évre jellemző, otthon fókuszú életképeken keresztük mutatja be a legjobb darabokat. Nyilván mindannyian hasonló hangulatú karácsonyt kívánunk magunknak és a szeretteinknek.

Vasárnap reggel pedig érkezik a Télapó, ti is nagyon várjátok, ugye?

Jöhet még több karácsony? Katt ide: