×

Neked van már Fashion Streetes maszkod?

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2021. 01. 13.

A vírushelyzet még mindig nem engedi elhagyni a maszkviselést, így a 2020-ban bevezett kötelező kiegészítőnk a lila színnel együtt átmászott 2021-be is. Nem véletlen, hogy a legtöbb ruhaüzlet kiegészítőosztályán egyre több mintás, brandingelt, trendi maszk kapható. Nincs ez másként a Fashion Streeten sem!

Tavaly márciusban, amikor az első hullám után véget ért a karantén, a Fashion Street ingyenes maszkokat biztosított az utcába látogatók számára. Akkor ez egy gyors reakció volt a sétálóutca részéről, hiszen még nem égett bele a tudatunkba az, hogy csak úgy léphetünk be a boltokba, ha van rajtunk maszk.

Azóta persze megtanultuk, hogy legalább két maszk mindig legyen nálunk, a táskánkba dobálva, a kabátzsebbe téve, az autóban a visszapillantóra akasztva vagy a kesztyűtartóba rejtve mindenkinél szépen sorakoznak az ilyen-olyan arcmaszkok. Főleg, hogy mostmár nemcsak az üzleteken belül, de még a nyílt utcán is kötelező viselni őket. Akik biztosra mennek, azok az orvosi verzióban bíznak, akiknek viszont elég a normál biztonság, és nem utolsósorban az is érdekli őket, hogy az arcukat szinte teljes egészében eltakaró anyagdarab még jól is nézzen ki, azok valószínűleg valami menő, márkázott darabot választanak.

Többek között nekik készítettük el a Fashion Street új, mosható spandex maszkját. A lézervágott eljárással készült fekete maszkok oldalát aranyszínű Fashion Street logóval díszítettük, az anyag különleges tulajdonságainak hála pedig puhán simul az arcra, felvéve annak egyedi formáját.

Úgyhogy ha véletlenül elfelejtetted magaddal hozni a sajátodat, vagy egyszerűen csak szeretnél beújítani egy menő maszkot, a készpénzes automatánkat az ÉS Teraszon, a forralt boros stand mellett találod, ahol kétezer forintos áron vásárolhatod meg a saját FS maszkodat.


A maszkban készült szelfiket pedig várjuk szerettel megosztásra a Fashion Street Facebook és Instagram-oldalán.