×

A név kötelez: egy újabb Beckham, aki rászabadult a divatvilágra

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2021. 01. 20.

Romeo, David és Victoria Beckham második közös gyermeke hivatalosan is felnőtt lett. Na nem azzal, hogy betöltötte a 18-at, hanem hogy ennek örömére az olasz férfi Vogue címlapjára került.

A 2021-es év első, januári lapszámához a Vogue Italia az állatoknak és az állatvilág szépségének szentelve hét különböző címlapot is készített, így a The Animal Issue-k borítóján a bébistrucctól a méhrajon át a topmodell ölelte ma született bárányig minden volt.

View this post on Instagram

A post shared by Vogue Italia (@vogueitalia)

A világ leghíresebb divatlapjától már megszokhattuk a szokatlan húzásokat, ezt folytatva a februári kiadás a The Generations Issue nevet kapta, és természetesen ezúttal sem érték be egy címlapvariációval. A Boys Will Be Boys felütés alatt a borítókon a híres babafotós, Anne Geddes által lencsevére kapott színesbőrű ikerbabák, a színész és rendező John Waters és a rendkívül sokoldalú Vladimir McCrary mellett az éppencsak nagykorúvá vált Romeo Beckhamet láthatjuk.

View this post on Instagram

A post shared by ROMEO (@romeobeckham)

A lapszám január 22-én jelenik meg a standokon, addig pedig íme egy kis ízelítő a divatanyagból. A képeket nézegetve két dolog biztos: az egyik, hogy Romeo tényleg felcseperedett, a másik, hogy kik a szülei, mert azt képtelenség eldönteni, hogy a fiú az anyjára vagy az apjára hasonlít jobban.

Forrás: vogue.it