×

Te is lehetsz a Benetton modellje!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2021. 02. 3.

Nagyon menő dologra lettünk figyelmesek a nemzetközi Benetton oldalán: ha posztolsz egy képet instán, amin Benettonban vagy és taggeled a márka oldalát, felkerülhetsz a weboldalra is, ahol ha rákattintanak a képedre, az oldal megjeleníti és megvásárolhatóvá teszi a ruhadarabot, amiben vagy! Persze ha még elérhető, de nyilván olyan képek kerülnek fel az oldalra, amiken elérhető ruhadarabok, kiegészítők vannak. Nem mellesleg egy kattintással elérhető az instád is, ha valaki a többi szettedre is kíváncsi!

Bár a United Colors of Benetton kampányai világszerte híresek, sőt túlzás nélkül a leghírhedtebbek, az olasz márka a vásárlóit is bevonta a kontentgyártásba, aminek az eredménye egy iszonyat menő újítás lett a ruházati cég weboldalán. Bár az ötlet nem újkeletű, hiszen láthattuk már különböző kozmetikai és ruházati márkáknál is, hogy a  vásárlók által a közösségi médiára feltöltött képek megjelentek a weboldalon, de ilyen dizájnos és felhasználóbarát megvalósítást még nem láttunk máshol.

Íme egy válogatás a mi kedvenc képeinkből, ha pedig szeretnétek megvásárolni a képeken látható darabokat, látogassatok el a Benetton weboldalára, vagy a Fashion Streetre!

View this post on Instagram

A post shared by Dîla Tarkan (@dilatarkan)

View this post on Instagram

A post shared by Mireyajv (@mireyajivi)

View this post on Instagram

A post shared by GZZ (@teoguenzi)

View this post on Instagram

A post shared by Mark Large (@1lrg)

View this post on Instagram

A post shared by Saul Nanni (@saulnanni)

View this post on Instagram

A post shared by Paula Baset (@paulabaset)

View this post on Instagram

A post shared by КВIТИ (@wostryakow)