×

Oversize ing vagy nadrág? Hosszú bézs szövetkabát? A Cos-ban az összes alapdarabot beszerezheted!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2021. 02. 16.

A skandináv márka idén is egy egész kollekciót szentel a szezon alapdarabjainak – amiknek mondjuk már a nevében bennefoglaltatik, hogy nem szezonálisak. A Cos a fenntartható divat hirdetésének zászlóshajója, ennek megfelelően olyan letisztult darabokat kínál évről évre, amik magas minőségüknek és formatervezésüknek köszönhetően nagyon sokáig ruhatárunk részei lehetnek. S nem győzzük hangoztatni, hogy mindezt fenntartható forrásból.

A kollekció, mint mindig, most is olyan darabokat kínál, amiket kombinálástól függően szinte minden alkalomra viselhetünk. A márka Core by Cos kampányában kifejezetten a kozmopolita embert helyezi fókuszba, és az ő esszenciális ruhatárára helyezi a hangsúlyt. Fekete, fehér, kék, szürke és bézs egymással tökéletesen kompatibilis darabok kelnek életre a fotókon Daniel Shea kamerája nyomán. Olyan ruhák, amik időtállóságukkal ugyanolyan jól mutatnak a szekrényünkben idén is, mint jövőre.

Ha a képek meghozták a kedvedet, akkor látogass ál a Fashion Street-i Cos üzletbe, és szerezd be te is a szezon legmenőbb alapdarabjait!