×

Kipróbáltuk a Chanel színfelismerő rúzspárosító applikációját, tényleg zseniális!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2021. 02. 23.

Láttál valahol egy csodaszép árnyalatot? Elég csak befotóznod a telóddal, a Lipscanner applikáció már az ajkaidra is varázsolja a Chanel-palettából kiválasztott megfelelelőjét!

De lássuk, hogyan is működik a gyakorlatban! Az app megnyitásával csak be kell fotóznod egy neked tetsző színt, legyen az a körmödön, a ruhádon, egy divatlapban vagy bármilyen egyéb terméken. Miután megvan a fotó, kiválasztod, hogy pontosan melyik részén van a kívánt árnyalat, és az alkalmazás már ki is dobja neked a tökéletes rúzst, az igazi móka pedig csak ezután jön!

A Try It On funkcióval a kamera automatikusan szelfiüzemmódba kapcsol, és már mutatja is, hogy a kiválasztott rúzs hogy áll neked.

Ha megfelelő az eredmény, akkor tovább lehet lépni az online weboldalra a vásárláshoz, ha mégsem ez az igazi, akkor opcionálisan még több árnyalatot kipróbálhatsz magadon virtuálisan.

Az App Store-ból ingyenesen letölthető Lipscanner a Chanel összes, közel 400 különféle rúzsát és szájfényét tartalmazza mattól a szaténig, és bár az alkalmazás végső célja nyilvánvalóan az eladás, ez legalább tényleg egyszerűbbé teszi az online shoppingot, ami, valljuk be, a kozmetikumok esetében nem éppen a legideálisabb módja a vásárlásnak.

Csók!

via GIPHY