×

Hiányzik a színház? A Játékszín az online streamek mellett egy podcastsorozatot is indított

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2021. 02. 25.

Keddenként a színészekkel készített interjúk, csütörtökönként pedig felolvasás várja a hallgatókat a héten indított PodCasting-sorozatban.

Tegnap, azaz február 23-án hallgathatta meg a közönség a Játékszín első vágatlan beszélgetését, amelynek vendége Kolovratnik Krisztián, házigazdája pedig a színház művészeti titkára, Várnai Péter volt. A művészeti titkárság – Tahi Tóth László találó szavaival élve – a színház agy- és szívközpontja, nem véletlen tőlük indult az ötlet, hogy egy újabb projekttel próbálják meg közelebb hozni a művészeket a közönséghez, hiszen a pandémia okozta kényszerűség egy újabb falat emelt a színészek és a nézők közé.

Az online hallgatható interjúk első alanya legalább annyira élvezte a beszélgetést, mint ahogyan azt remélhetőleg a közönség is tette. „A titkárság folyamatosan jelen van az életünkben, hasonló, ráérős beszélgetésekre azonban soha nincs időnk. Nem mellesleg a végleges anyag maga a vágatlan felvétel, így aztán az adásoknak igazán emberi tud lenni minden pillanata, szeretni fogja a közönség” – mondta el Kolovratnik Krisztián.

Kolovratnik Krisztián / Fotó: Szepesi Julianna

Amíg tehát epekedve várjuk, hogy újra leülhessünk a nézőtérre, maradnak az alternatív megoldások: a PodCastingot a Játékszín Spotify-csatornáján hallgathatjátok február 23-tól.

Forrás: www.jatekszin.hu