×

Nagy sikere volt a magyar tervezőknek a Milano Fashion Weeken

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2021. 02. 26.

A Budapest Select ernyőmárka alatt kilenc hazai tervező vitte tovább a magyar divatipar hírnevét az egyik legnevesebb nemzetközi divatszakmai eseményen.

info@imaxtree.com

A Camera Nazionale della Moda Italiana és a Magyar Divat & Design Ügynökség közös, nemzetközi mentorprogramjában résztvevő márkák egy élőben közvetített runway show, valamint egy online kiállítás formájában kaptak lehetőséget legújabb alkotásaik megjelenítésére.

Az eseményen már rutinosnak számító ABODI, Cukovy és Elysian a nemzetközi mentorprogram utógondozott márkáiként léptek kifutóra, mellettük találkozhattak az érdeklődők a Kata Szegedi, MERO, THEFOUR és ZIA Budapest alkotásaival, de a divathét online felületén láthatóak ALMA és NINI digitális tartalmai is.

CUKOVY backstage

A magyar bemutatók ma délelőtt 11 órakor élőben is követhetőek voltak a Milano Fashion Week oldalán, a show után pedig ugyanezen a platformon nézhetitek vissza őket.

NINI

A februári esemény az ötödik alkalom, hogy a Magyar Divat & Design Ügynökség a Budapest Select ernyőmárka alatt vonultat fel magyar márkákat a milánói divathéten, amellyel látványosabb megjelenést biztosít számukra.

A teljes kollekciófotókért kattinstatok a milánói divathét hivatalos weboldalára!

(Fotók: IMAXtree)