×

Átlátszótól a pinken át a drámai feketéig – így lakkozd idén tavasszal a körmödet!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2021. 02. 27.

A körömtrendeket sem kímélte a pandémia, így mint a divat más területein, itt is egymással ellentétes tendenciák futnak párhuzamosan.

Adott egy a Stay at Home mozgalom nyomán kialakult természetességre való törekvés, mint a no make up make up, ugyanakkor a már sokat emlegetett eszképizmus (idei kedvenc szavam a kilencvenes évek mellett), a valóság elutasítása és álomvilágokba való  menekülés vágya is tükröződik az aktuális körömtrendeken. Na, de lássuk a példákat!

No make up Make up – Természetes körmök

A legerőteljesebb vonal – még mindig a vírushelyzetre és az otthonlétre reflektálva – a természetes marad. Egyes divattervezők olyannyira komolyan vették ezt, hogy a jelenleg is zajló digitálisan közvetítettt őszi-téli kollekciókat bemutató divathetek kifutóin sok esetben még átlátszó lakk sem fedte a modellek körmét. Ha mégis lakkoztak, akkor a finom tónusú bézs, vagy világosrózsaszín árnyalatok mellett döntöttek, mint Jason Wu és a Balmain is.

View this post on Instagram

A post shared by ZIMMERMANN (@zimmermann)

Pink és paradicsompiros

Idén viszontüdvözölhetjük a neon körmöket, persze csak ha pinkről van szó! A paradicsompiros is hódít, a lényeg, hogy élénk és melegséget árasztó legyen. Mindkét szín a rövid, ovális körömökön mutat  a legszebben, csak hogy azért valamit adjunk a természetességnek is, mint ahogy azt tette Tom Ford, Fendi,  és a Dolce & Gabbana is.

View this post on Instagram

A post shared by Fendi (@fendi)

View this post on Instagram

A post shared by TOM FORD (@tomford)

És amire nem számítottunk: koromfekete

Nem csak a tavaszi-nyári szezon sminkjei sötétültek be idén, de a körmök is! Eddig a fekete körmök főként ősszel és télen mentek, idén azonban tavasszal és nyáron is hódítani fognak. Itt már a kicsit szögletes sem baj, de ha nem akarunk dominát játszani, inkább rövid körmökre ajánljuk! (Meg amúgy minden más színt is!)

View this post on Instagram

A post shared by CHANEL (@chanelofficial)

View this post on Instagram

A post shared by Mark Fast (@mark_fast)

Választék tehát idén tavasszal is akad bőven az önkifejezésre és a szetted feldobására. További tavaszi kiegészítőkért pedig kattints a főoldalra!