×

Ha illat lenne, ilyen lenne a modern férfi 2021-ben

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2021. 03. 3.

Tizenöt év kihagyás után újra férfiparfümöt dobott piacra az Hermès! A márka híres parfümőre, Christine Nagel alkotott egy eddig soha nem érzett illatot: a modern férfi esszenciáját zárta a letisztult üvegcsékbe.

Sokan nem tudják, hogy még a leghíresebbek közül is kevés divatháznak van saját parfümőre. Amelyiknek viszont igen, ott érezni lehet a különbséget az illatok minőségét és egyediségét illetően, így erre sem árt odafigyelni, amikor parfümöt választunk magunknak.

Christine Nagel, az Hermès orra pontosan ilyen illatot alkotott, amikor a luxusmárka felkérte őt arra, hogy hosszú kihagyás után ismét tervezzen egy férfiparfümöt.

Már az elején tisztában voltam azzal, hogy ahhoz, hogy megalkossam ezt az illatot, egy teljesen új perspektívára lesz szükségem. El kellett hagynom a járt utakat annak érdekében, hogy kellőképpen eltávolodhassak a hagyományos és jellemző összetevőktől, amelyek a férfiillatokat jellemzik”

– mondta el a parfümőr. A H24 névre keresztelt illathoz Nagel az Hermès férfiruha-kollekciókban található szövetekből és a modern világ szükségleteiből és igényeiből egyaránt ihletett merített, mint a természet és a technológia.

Az eredmény egy élénk, érzéki és különleges parfüm: a modern férfi kifejezése illatokkal – ahogyan az Hermès látja. A szokatlan összetevők pedig a következők: a gyógynövényként használt muskotályzsálya, egy igen ritka rózsafafajta és a friss nárcisz esszenciája megbolondítva a szklarén fémes és meleg jegyével.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hermès (@hermes) által megosztott bejegyzés

A fenntarthatóság és a természet tiszteletének jegyében az üvegek újratölthető, aerodinamikus kialakítással rendelkeznek, a csomagolás pedig 100%-ban újrahasznosított és újrahasznosítható papírból készül.

(Fotók: Courtesy of Hermès)