×

Szerezz örömöt a nőnek – és segíts a virágáruson!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2021. 03. 6.

Bár a hétfőn kezdődő újabb megszorítások ellenére nőnapon még nyitva tarthatnak a virágosok, mi lesz a rengeteg berendelt áruval? Vásároljatok szép tavaszi csokrokat, amellyel a nőknek örömöt szereztek, az árusoknak segítséget nyújtotok, a szép virágokat pedig megóvjátok attól, hogy kárba vesszenek!

Március nyolcadika 1917 óta a nők nemzetközi napja, amelyet 1948 óta itthon is ünneplünk. Na, most történelem ide, politika oda, mi lenne, ha ez alkalommal senki nem azon lovagolna, hogy miért ünnepeljük a nőket, amikor a férfiakat nem, és hogy az egésznek különben sincs sok értelme, hanem inkább arra fókuszálnánk, amire egyébként most mindenkinek nagyobb szüksége van, mint valaha: a szeretetre. A szeretet kifejezésének legegyszerűbb módja pedig az örömszerzés.

Miután pedig századszorra is megnéztük ezt az ultracuki videót, a teljesség igénye nélkül összegyűjtöttünk nektek pár virágillatú helyet a fővárosban, ahol csodaszép csokrokat találtok!

Laura Virág

Smúz – Virág Neked

Endorphine Flowers Budapest

Arioso

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Arioso (@ariosobudapest) által megosztott bejegyzés

Fleurt Flowers Budapest

A trendi és bejáratott helyek mellett egyébként érdemes szemfülesnek lenni, és megállni akkor is, ha éppen egy metróaluljáróban kínálnak csodaszép tulipáncsokrokat, vagy az autóból láttok meg egy hangulatos virágboltot.  A lényeg ne az árfekvés, hanem az örömszerzés legyen, és ezt a lányok se veszítsék szem elől! Egy újrahasznosított papírba csomagolt, masnival hetykén átkötött bohém tulipáncsokor pontosan annyi örömöt tud okozni, mint a tökéletesre tenyésztett és instavillogásra való The Million Roses-féle díszdobozos rózsák. Valakinek még többet is – persze ez is csak ízlés kérdése.