×

A lakberendezés egy tánc, amely egyensúlyba hozza a szépséget és a funkciót

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2021. 03. 10.

A Zara Home dizájnereit nem lassította le a pandémia, sőt! Még csak március eleje van, de 2021-ben a kutyakollekció mellé már kijött egy gyermek sütős-főzős kampány is, most pedig Athena Calderone New York-i lakását varázsolták zarásra.

Bár az ő neve sem mond nekünk semmit, ahogyan a Zara korábbi kampányainak szereplőié sem, de ez nem véletlen: a spanyol brand nem celebritásokkal, hanem valódi értéket teremtő művészekkel és kreatív szakemberekkel kooperál.

Ha a vírushelyzet legnagyobb nyertesét szeretnénk megnevezni, a Netflix mellett egyértelműen ki kell emelnünk az otthont. Egy éves bezártság után a lakásunk vált természetes lelőhelyünkké, így nem meglepő, hogy hangulatunk és érzéseink kifejeződési helye is áthelyeződött ruhatárunkról a négy fal közé. Persze ez oda-vissza hat, így talán nem véletlen, hogy a hétfői lezárások előtti hétvégén a fél ország az Ikeát érezte legfontosabb elintézendőjének. Miután  beszereztük a legszükségesebb dolgokat, újra hátradőlhetünk álmodozni és inspirálódni: ebben IS segít a Zara legfrissebb kampánya.

Adott egy elismert író, Athena Calderone,  aki nem mellesleg multidiszciplináris kreatív is. Mert manapság már nem elég ha egy-vagy két szakterületen vagy tudományágban jeleskedsz, a multidiszciplináris kreatív az új kreatív. (Tényleg!) Athena Calderone ír, lakberendez, stylingol és még kreatívan igazgat is. Nem véletlenül esett rá a Zara Home választása, a művésznő pedig örömmel öltöztette fel brooklyni otthonát a legújabb kollekció darabjaival.

Tanácsaim egy gyönyörű asztalhoz: textúra és kontraszt. Egy kicsi a természetből. És rengeteg gyertyafény!

A konyha az alkotás egyik legfontosabb színtere. Műhely, ahol azokkal lehetek, akiket a legjobban szeretek.

Egy otthon érzelmeket őriz. Mindig lenyűgöz az emlékek szépségének az ereje.

Végül ne feledd: a lakberendezés egy tánc, amely egyensúlyba hozza a szépséget és a funkciót. Soha ne rabolj el funkcióval bíró teret dekorációs trágyaktól!

Ha pedig többet is szeretnétek, mint inspirálódni és álmodozni, ne feledjétek, házhozszállítással már elérhető ez a kollekció is!