×

Papucs zoknival? Ha Justin Bieber mondja!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2021. 03. 12.

Nem is olyan rég írtunk róla, hogy 2020 a papucs éve volt, és a dolgok nagyon úgy festenek, hogy ez idén sem változik. És ha a Birkenstock belehúzott, a Crocs sem teketóriázhat: Justin Bieber és egy levendula színű kollekció. Mi másra is vágyhatnánk?

A (már!) 27 éves énekes valószínűleg a világ egyik legmenőbb cipőarzenáljával rendelkezik, de saját bevallása szerint az elmúlt öt évben legtöbbször papucs volt a lábán. Az elmúlt egyben tuti. A coloradói székhelyű márka és Bieber kooperációja ráadásul nem újkeletű, korábban már ugyanis kijött egy, az énekes nevével fémjelzett napraforgósárga darab, amit 60 másodperc alatt el is kapkodtak. Lássuk be, itt volt az ideje egy újabb fröccsöntött csodának!

Az aktuális darab levendula színben, oversize charmokkal és logózott pánttal kerül a piacra, és extra örömként minden pár papucshoz jár egy Bieber sajátmárkás Drew House zokni is, hiszen ha már műnyag föccsöntött papucs, akkor csakis zoknival!

A papucs március 17-én 12 órától érhető el a Crocs oldalán, kb. 27.000 forintnak megfelelő összegért. Úgyhogy az utóbbi sikerre való tekintettel nem érdemes sokat hezitálni!