×

A Fashion Streeten nyitotta meg első hazai üzletét a Falconeri

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2021. 04. 30.

A hazai közönség számára eddig kevésbé ismert luxusmárkával, a Falconerivel erősíti Magyarországi jelenlétét az olasz Calzedonia cégcsoport, ráadásul nemcsak itthon, de egész Kelet-Európában ez az első üzlet, amely a magas minőségű kasmírtermékeivel kényezteti a vásárlókat.

Nemcsak a Fashion Street életében örömteli hír, de az olasz anyacég – amelyhez a névadó brand mellett az Intimissimi és a Tezenis is tartozik – számára is izgalmas mérföldkőnek számít az üzletnyitás, mert bár a luxuskategóriás Falconeri 2009 óta a Calzedonia csoport része, és jelenleg 12 országban több mint 100 üzlettel működik, mégis ez az első kelet-európai közönséget célzó egysége.

A márka története egy kis olasz faluból, Avio városából indult, ami azóta is a termékek gyártásának egyik központja, a siker kulcsa pedig a legjobb alapanyagok használatában rejlik, amelyeket az olasz hagyományokkal és a kreativitással kombinálnak. Mert a Falconeri védjegye a magas minőségű, természetes alapanyagok, az itáliai kézműves szakértelem és persze az innovatív gyártási módszerek.

Minden kollekció modern és széles színpalettával dolgozik, a sokoldalú és könnyen kombinálható ruhadarabok a legapróbb részletekbe menően tökéletesek és az időtlen stílust képviselik.

 

Gyertek el hétvégén a Fashion Streetre, ahol Kelet-Európa első Falconeri üzlete egy csodaszép, virágba borult kirakattal és csábító nyitási akciókkal vár titeket!