×

Chiara Ferragni lett a Bulgari globális nagykövete

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2021. 05. 11.

Két olasz kiválóság egyesülése borzolja a divatkedélyeket: a digitális média egyik legbefolyásosabb szereplője lett az ikonikus luxusékszerekről ismert divatház arca. Ez aztán a Made in Italy!

COURTESY BULGARI PRESS OFFICE

Chiara Ferragni már hosszú ideje a római székhelyű ékszerház törzsvásárlója, amin nem is csodálkozunk – a blogjából mára egy komplett digitális birodalmat építő vállalkozónak van mit a tejbe aprítania. Ezt nem is irigyeljük tőle, mert ő aztán mindent megtett a sikerért. Ezúttal azonban más módon támogatja a márkát, mépedig az értékek közvetítésében vállal fontos szerepet, amelynek kétségkívül hiteles arca lesz. Chiara szépsége mellett a lazasága, spontaneitása és játékossága – amely nemcsak a divat világában betöltött szerepét, de egész lényét áthatja – nyilvánvalóan tökéletes Bulgari-lánnyá teszi. Mi más feladata lehetne egy márkanagykövetnek?

Megtiszteltetés számunkra, hogy üdvözölhetjük őt a Bulgari családban! Chiara tökéletesen testesíti meg a cég szellemiségét, amely olyan pozitív értékekben gyökerezik, mint a szépség, kreativitás, az ajándékozás öröme, a nagylelkűség és természetesen a minőség. Chiara fontos szövetségesünk és a lehető legtökéletesebb személy, aki ezt az üzenetet hitelenesen tudja közvetíteni a fiatalabb generációk számára

– mondta Jean-Christophe Babin, a Bulgari vezérigazgatója. A Milánóban lőtt kampányfotókat Giulio Rustichelli készítette, amelyeken az új nagykövet fiatalos lendülettel, de a letisztult szépségből mit sem engedve mutatja be a márka legfontosabb termékei mellett a 2021-es tavasz és nyár ékszertrendjeit, amelyekből mi is szívesen válogatnánk! 

COURTESY BULGARI PRESS OFFICE

„Nagyon büszke vagyok arra, hogy csatlakoztam a Bulgari családhoz, mert nemcsak a márkához, de Jean-Christophe Babinhez és Lucia Silvestrihez is szoros kapcsolat fűz. A márka öröksége magában foglalja az összetéveszthetetlen esztétikumot csakúgy, mint a világhírű olasz dizájnt, ezeket az értékeket pedig igazán nem nehéz képviselni” – nyilatkozta Chiara. 

COURTESY BULGARI PRESS OFFICE

Forrás: Elle Italia