×

Öltözz szivárványba!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2021. 06. 10.

És még mindig pride, hiszen a június csak nemrég kezdődött. Nem kell egész kollekciót a piacra dobni ahhoz, hogy megünnepeljük az elfogadás hónapját, elég egy-egy darab is ahhoz, hogy kifejezzük együttérzésünket vagy büszkeségünket.

Ahogy tette ezt a The North Face, a Boss és a Puma is. És persze még sokan mások.

Június a pride hónapja, és mint tudjuk – már hogy ne tudnánk –, a legnagyobb európai városokban ilyenkor felvonulásokkal és koncertekkel is ünneplik az elfogadást. Igen, a legjobb az lenne, ha nem kellene ezért parádéznunk, annyira magától értetődő lenne, de amíg van miért küzdeni, addig kell is. Hogy évről évre mekkora a felhajtás, azt mi sem mutatja jobban, mint hogy a legutóbbi – 2019-es – manchesteri és brightoni pride fesztiválon nem kisebb hírességek léptek a színpadra, mint Ariana Grande és Kylie Minogue. Sajnos már mondanunk sem kell, hogy legközelebb ilyen nagy felhajtás csak jövőre lesz.

A márkák azonban nemhogy nem álltak le, még jobban belehúztak, és olyan brandek is csatlakoztak a haladó gondolkodású fősodorhoz és a virtuális ünnepléshez, akik eddig nem tűzték zászlajukra a szivárványos lobogót. Eddig.

Kezdjük a lábbelifelhozatallal, ott aztán igazán van miből válogatnunk, az Adidastól kezdve a Vans-en át a Martens-ig mindenki ráfűzött egy kis szivárványt a cipőre.

Vannak még pólók, pulcsik és trikók is, bizony!

Az alsónadrágokat sem feledhetjük:

Ha túl akarjuk tolni – és miért ne akarnánk –, a cipőhöz és a pólóhoz szivárványos hátizsák is dukál az Eastpaktől:

Ha pedig az amúgyis túltolt szettet fel szeretnénk dobni egy karórával, a Dieselre, a Fossilra és a Skagen Watch-ra számíthatunk:

Ezek mellett pedig kozmetikumokat és különböző kiegészítőket is találhatunk a piacon.

És ahol minden hónap június: a Benetton!