×

A Dior tengerpart-ihlette rooftop éttermében mi is szívesen ejtőznénk!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2021. 06. 11.

A teraszok után/mellett nyáron mi másé lehetne a főszerep, mint a rooftop bároké? A londoni Selfridge tetőteraszán nyílt Dior étterem az ötcsillagos kiszolgálás és ételek mellett ráadásul pop-up boltként is működik, ahol a Dioriviera kapszulakollekció darabjait is beszerezhetjük egy ültő helyünkben.

Ha már egyszer a St. Tropez-i nyaralás még mindig távolinak tűnik, a francia divatház úgy döntött, az angol főváros forgatagában hoz létre egy oázist a riviéra minden finomságával és utánozhatatlan életérzésével. A Dior at Alto névre keresztelt étterem valószínűleg pillanatok alatt a londoni elit elsőszámú találkahelye lesz, ahol a vendégek többek között Monsieur Dior kedvenc ételeit kóstolhatják meg, mint a homártekercs pachino paradicsommal, a cékla carpaccio rukkolával, vagy a parmezánsajttal és pisztáciával kínált vörös garnéla és kaviár.

Akik inkább inni, mint enni mennének, azoknak ott a szintén Dior-ihletésű koktélszelekció, és ami a legjobb az egészben, eggyel arrébb pedig a pop-up helyiség található, ahol nincs hiány olyan hasznos és csodaszép dolgokból, mint Dior által fémjelzett napozószék, szörfdeszka, racket-szett, a Dior Maison lakberendezési és egyéb ruházati kiegészítők, vagy akár a csodaszép, limitált szériás Dior Vespa.

A lenyűgöző teret Toile de Jouy rendezte be, az eredmény pedig egy valódi luxusoázis, amely június 3-tól szeptember 30-ig várja a látogatókat. Önmagában ezért érdemes lenne most Londoba utazni!

(Fotók: Luxury London)