×

Irodalmi koktélszelekció a Hadikban!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2021. 06. 15.

Ha unjátok már az Aperol Spitzet vagy a nagyfröccsöt, és a nyári italozást egy jóval magasabb szintre emelnétek, irány a Hadik Kávéház! A koktéllapot ugyanis a hely egykori törzsvendégei: Karinthy, Kosztolányi, Ady, Déry Tibor és Móricz Zsigmond művei inspirálták!

Ha mást nem, azt biztosan mindenki megtanulta irodalomórán, hogy a magyar írók tudtak élni– a legtöbbjük legalábbis biztosan. Ugyan ki ne vágyna egy időgépre, amivel vissza lehetne utazni egy estébe nyúló délután erejéig, amikor például a 20. századi irodalom nagyjai heves eszmecseréket folytattak egymással hangulatos törzshelyeik teraszán, enyhén (vagy nagyon) spicces állapotban? Persze egy kicsit korábban a Pilvaxba is beugranánk, hogy megnézzük, Petőfiék hogyan akarták megváltani a világot, de a végállomás tuti a Hadik lenne. Valami efféle élményt hivatott visszahozni a mindennapjainkba a legendás kávéház csapata, akik egy

olyan koktélszelekciót álmodtak meg és varázsolnak a poharainkba, amelyet kedvenc íróink könyvei, művei inspiráltak, az íncsikladó alapanyagokból megalkotott frissítő italokhoz pedig természetesen idézetek is járnak.

Egy kis ízelítőt meg is osztottak a social médián:

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hadik (@hadikkavehaz) által megosztott bejegyzés

A további kínálatért viszont irány a Hadik, garantáltan nem fogtok csalódni! Egészségetekre!