×

Lady Gaga személyes élményekből építette fel Patrizia Reggiani szerepét

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2021. 11. 25.

Az énekes- és színésznő, aki a botrányos életű Patrizia Reggianit alakította a mai napon debütáló House of Gucci című filmben, elárulta, hogy saját történetéből merített ihletet a filmvásznon való szerepléséhez.

A legendás olasz divatház és a Gucci-klán botrányát feldolgozó film kapcsán Lady Gaga elmesélte, hogy saját életének emlékeit, illetve traumáit használta fel ahhoz, hogy a lehető leghitelesebb legyen az alakítása. A House of Gucci az árulás és végül egy gyilkosság történetét meséli el, amelynek középpontjában egy féltékeny feleség áll – az érzelemdús szereppel kapcsolatban Lady Gaga többek között azt is elárulta, hogy az egész forgatás alatt érzékmemóriával dolgozott, így nagyon nehéz volt számára feldolgozni a jelenetek megélését. A film csodálatos rendezője, Ridley Scott természetesen folyamatosan az énekesnő mentális egészségén tartotta a szemét, hiszen látta, hogy Lady Gaga képes traumaként is megélni egy-egy forgatási pillanatot.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lady Gaga (@ladygaga) által megosztott bejegyzés

Az összetett cselekményszál nem véletlen a film esetében, hiszen megtudtuk azt is, hogy a Gucci vezérigazgatója, Marco Bizzarri teljes kreatív szabadságot adott a forgalmazónak, amely a fiktív jeleneteket és a valóságot keverte össze a filmvásznon.

Úgyhogy irány a mozi!