×

Happy Hour – tökéletes karácsonyi outfitek az Anna Daubnertől

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2021. 12. 6.

Daubner Anna különösen ért ahhoz, hogyan bújtassa magabiztosságba ruhái viselőit, és ez idén karácsonykor sem lesz másképp. Nemrég megjelent – stílusosan Happy Hour névre keresztelt – kollekciója tökéletes ünnepi öltözetet biztosít, egyes darabjai pedig a hétköznapokban is megállják a helyüket. 

A tervezőtől megszokott vibráló színek és minták vidámságot és magabiztosságot sugallnak, emellett egyedülálló karaktert adnak a megjelenésednek. Ha eddig keresgélted a megfelelő ruhát a karácsonyi vacsorára vagy a céges bulira, íme! A legújabb kollekcióban mindenki megtalálja a neki tetsző darabot. Ha a metálfényű ruhákért vagytok oda, válasszátok a Negroni ruhát, vagy bújjatok bele a különleges Sherry Flip blézerbe és a hozzá való nadrágba – a metálfényű csillogás a miniruhát még nőiesebbé, a nadrágkosztumöt pedig még markánsabbá varázsolja, hogy a különböző stílusok kedvelői is megtalálják számításaikat. 

A Moonwalk skirt egy szuper alternatíva a manapság közkedvelt pliszészoknyákra, hiszen a fényes ombrecsoda a végtelenségig variálható attól függően, hogy milyen cipővel vagy felsővel viseljük.  Tökéletesen kombinálható egyszerűbb pólóval és bomberrel is, ahogyan a képen is látjátok, így a hétköznapi ruhatárba is könnyűszerrel beépíthető lesz.

A minták szerelmeseinek is van miből válogatni, a Dauiquiri és a Hurricane ruháknak köszönhetően garantáltan ki fogtok tűnni a tömegből. A mintákat a koktélok és az ünneplés ihlette, így már azokra ránézve is kedvünk lesz beleszürcsölni egy gondosan elkészített italba, a gazdag lenyomatot pedig az egyszerűbb szabásminta teszi harmonikussá.

A teljes kollekciót megtekinthetitek a tervező weboldalán – érdemes! –, további csodaszép ruhákért pedig látogassatok el az V. kerületi Margotba, vagy rendeljétek meg online kedvenc darabjaitokat. Indulhat az ünneplés!

(képek: annadaubner.com)