×

Íme a legkarácsonyibb karácsonyi divatkampányok – harmadik rész

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2021. 12. 6.

Decemberben mi mással foglalkozhatnánk, ha nem a közelgő ünnepekkel? És persze a divattal. Úgyhogy összegyűjtöttük a legszebb, leghangulatosabb és legmenőbb karácsonyi divatkampányokat – ha ettől nem jöttök hangulatba, akkor semmitől! 

Prada 

Midwinter’s Night Dream – idén karácsonykor a Prada egy olyan téli álomba varázsol minket, ahol a mozi, a színjátszás és a divat hármasa vezeti és korbácsolja fel a képzeletünket. A Prada pedig nem aprózta el a szerepválogatást, négy nagyon tehetséges és nagyon fiatal hollywoodi színészt kért fel a kampányvideóhoz. Julia Garner (Ozark), Shira Haas (Unorthodox), Louis Partridge (Enola Holmes) és Taylor Russell (Waves) egy zord, kietlen tájon bolyong, hogy a végére együtt érkezzenek meg a gyönyörűen kivilágított Los Angeles határához. Csoda, ha így a ruhák háttérbe szorulnak?

Loewe

Charles Francis Annesley Voysey brit építész és tervező jellegzetes nyomatai elevenednek meg a Loewe  ünnepi kollekciójában, amely táskákkal és egyéb bőrkiegészítőkkel kíván boldog karácsonyt. A színes szeszélyes mixelése és a bőrkészítés hagyománya egy csepp humorral is kiegészül, a vidám darabok között nincs olyan családtag, akinek ne lehetne valami tuti darabot választani! Valószínűleg mindenki azt kívánja, bár így nézne ki otthon is a karácsonyfa meg a kínálókredenc!

Tory Burch 

A Marvelous Journey Collection a legkevésbé ünnepi hangulatú kampány mind közül, sehol a hóesés vagy a karácsonyi fények, de még a közös élmények sem merülnek ki a békés otthonmaradásban. Van viszont őrült száguldás autóban és rolleren, siklóernyőzés, repülés, fetrengés egy gabonakörben. Vagyis egy jó mélyre szippantott, friss levegővétel a szökés jegyében, csillogó ruhákkal és kiegészítőkkel kivitelezve.

Borítókép: ©TORY BURCH, Photography by Johnny Dufort