×

5 karácsonyi ajándékötlet az édesanyádnak

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2021. 12. 7.

Ha karácsony, akkor ajándék, ha ajándék, akkor nem feledkezhetünk el az édesanyákról, akiknek köszönhetően a halászlé az asztalra kerül, a teríték tökéletes és a karácsonyfa teljes pompájában ragyog. Azon kívül, hogy segítünk az ünnepi előkészületekben, a Fashion Streeten fellelhető ajándékok tökéletesek, hogy kifejezzük a szeretetünket a gondoskodásért cserébe. 

1. Winter Garden ajándékcsomag – Lush

Minden anyára ráfér egy kis énidő, ez a szett pedig tökéletes, hogy megteremtse az ehhez szükséges hangulatot. A Lush karácsonyra készített csomagja gyümölcsös illatú tusfürdőt, testkondícionálót, kézkrémet, arckrémmintát, rózsa illatú testápolót tartalmaz, amit a marcipános szappan kellemes illata koronáz meg. Ha egy kis nyugalmat ajándékoznátok édesanyátoknak, ez a szett a tökéletes választás. 

2. Nyaklánc – Massimo Dutti

A Massimo Dutti nyaklánca egyszerűségével varázsolja el a viselőjét. A színes üveggyöngyök légiessége különlegessé teszi az ékszert, letisztultsága miatt pedig minden ruhatárban megállja a helyét. Ha édesanyátok szereti az egyszerűbb szetteket egy-két különleges ékszerrel feldobni, vagy szereti a vidám színeket, ez a nyaklánc garantált siker. 

3. Kötött pulóver – Oysho

A kötött pulóverek egy téli gardróbból sem hiányozhatnak. Ki ne szeretne a karácsonyfa alatt egy csodaszép és meleg pulóverben kuckózni, miközben a kedvenc könyvét olvassa? Ha garantáltan szívmelengető ajándékot szeretnétek adni, az Oysho kötött garbója legyen az!

4. Válltáska – Tommy Hilfiger

Apropó bekuckózás, az édesanyáknak is szüksége van egy kis kimenőre! A Tommy Hilfiger kerek crossbodyja kellőképpen fiatalos, mégis elegáns stílusával kikapcsolódásra ösztönzi viselőjét. Ez az ajándék egyben bíztatás is, hogy az anyukád elszakadjon a monoton hétköznapoktól, menjen el iszogatni a barátnőivel, járja végig a legszebb múzeumokat vagy vacsorázzon egy elegáns étteremben, hisz megérdemli!

5. Mézeskalácsos diffuzor és gyertya – Zara Home

A tavalyi közönségkedvenc idén is kihagyhatatlan ajándék, hiszen ki ne lenne oda a karácsony illatú gyertyákért és illatosítókért? A Zara Home mézeskalács illatú ajándékcsomagja telitalálat, az arany díszítéssel ellátott doboz már magában csodaszép, így a fa alatt is fantasztikusan mutat majd.