×

ArtHungry pop-up kiállítás és díjátadó a Fashion Streeten

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2021. 12. 14.

Az ArtHungry.com kreatív közösségi oldal hetedik díjátadójára december 11-én került sor a Deák Palotában. Az este folyamán átadásra kerültek a Grafika & Design tematikában meghirdetett pályázat fődíjai, különdíjai és persze a közönségdíj is, az alkotásokat pedig egy pop-up kiállítás keretein belül ti is megcsodálhatjátok!

Szombat este ismét a kreatív szféra képviselőinek adott otthont a Fashion Street Gallery, hiszen a november 15-én lezárult ArtHungry pályázat győzteseit hirdették ki ünnepélyes keretek között. A pályázók az elmúlt egy évben készült alkotásokkal nevezhettek tervezőgrafika, képgrafika és formatervezés tematikában, mindegyik kategóriában három személyt díjaztak. Az izgalmas projekteket és a helyezéseket a galériára kattintva tekinthetitek meg!

A sok értékes nyeremény mellett a portál több különdíjat is hirdetett, amelyek közül az egyik a Fashion Streettel közös kezdeményezés volt annak érdekében, hogy ösztönözzük a hazai divattervezőket a nevezésre. A legjobb formatervezés/divattervezés alkategóriában benyújtott pályamunka tervezője lehetőséget fog kapni, hogy bemutassa magát és kollekcióját a Fashion Street Magazin következő, SS22-es lapszámában. 

A zsűri döntése által díjazott alkotásokat egy kiállítás keretében ti is megtekinthetitek a Deák Palota átriumában egészen január 3-ig!