×

Kiszúrtad a magyar tervezői darabokat a Szex és New York új évadában?

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2021. 12. 21.

Carrie Bradshaw igazi divatikonnak számít, a Szex és New York pedig egyenesen bevezetett minket a divat világába. A régebbi évadokban számos luxusmárkával ismerkedhettünk meg, azonban az És egyszer csak… nyitott a kisebb márkák felé is. És itt jövünk a képbe mi, magyarok!

Sok lelkes rajongó kiszúrta, hogy az új darabok mellett visszatér pár örök kedvenc, mint például Carrie lila flitteres Fendi Baguette táskája is. Viszont az izgalmasabb rész csak most következik: az új évad előzetesében Cynthia Nixon által alakított Miranda Hobbes karaktere a Nanushka Paige Tencel overálljában látható, ami a 2021-es tavasz/nyár kollekció egyik darabja. Emellett pedig a The Times online verziója készített egy interjút a Charlotte-ot játszó Kristen Davis-szel, ahol a színésznő egy krém A-övcsatos kosztümnadrágot visel, amely a magyar divatmárka, az AERON 2021 őszi/téli kollekciójának egyik darabja. 

Bátran kijelenthetjük, hogy a magyar divatipar az elmúlt években pozitív változásokon ment keresztül, az itthoni piac mellett külföldön is próbálnak helytállni, és a visszajelzések alapján ezt sikeresen teszik. Ezt bizonyítja Áron Eszter 2011-ben alapított márkája, az AERON, amely Magyarországon kívül Japánban, Nagy-Brittaniában és Németországban is osztatlan sikert aratott. A Nanushka is hasonló népszerűségre tett szert az indulása óta, olyan hírességeket láthattunk már darabjaikban, mint Emma Watson, Salma Hayek, Alicia Keys vagy Jennifer Lawrence. 

Fotók: Warner Media, HBO Max, The Times