×

Piros talpú angyalok – megérkezett Christian Louboutin gendersemleges kollekciója

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 01. 18.

Egy újabb kollekció, amely önmagunk felvállalásában bátorít, amely mentes a bocsánatkérésektől és amely kompromisszumok nélkül ünnepli a nagybetűs stílust. 

Azt szeretem az angyalokban, hogy bár nincs nemük, mégis nagyon érzékiek. Nagyon sok emberrel tudom azonosítani őket, akiket szeretek és csodálok, akik mindig álmodozásra késztetnek. Nagyon természetesnek tűnt, ez a kollekció az Our Angels nevet kapja.

Így foglalta össze nagyon röviden Christian Louboutin a január végén debütáló kapszulakollekcióját, amit még a tavaly őszi Paris Fashion Weeken mutatott be, és amely a glam-rock ikonok időtlen vonzerejét és a márka határtalan kreativitását ötvözi. A négy különleges csizma mindegyikét úgy tervezték, hogy felnagyítsa viselőjének sziluettjét és egészen egyedülálló karaktert adjon a komplett megjelenésnek: a fekete és leopárdmintás bőrből, bársonyból és szaténból készült platformdarabok mellett nem lehet szó nélkül elmenni a gazdag brokátokkal és kifinomult hímzésekkel is kiegészült citromsárga térdcsizmáról, de a kollekcióhoz tartozik még két gyűjtői Kypipouch táska is. 

Beszédes óda az inkluzivitásról és a status quo felforgatásának fontosságáról, a kollekció a Maison eddigi legszélesebb méretválasztékában kapható, az európai 36-ostól egészen a 46-osig!