×

Befarolt a babakék Vespa a Legóhoz, és már ránézésre is imádjuk!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 03. 2.

A pasztellkék készlet 1106 darabból és olyan finomságokból áll, mint például a hátoldali kosárba szerkeszthető sárga virágcsokor, vagy az elmaradhatatlan bukósisak a stílusos napszemcsivel. Már fel is került a kívánságlistára!

Úgy tűnik, a divatbrandek kedvenc időtöltése 2021-ben, hogy különféle kollaborációkra lépnek, charity kollekciókkal állnak nemes ügyek mellé, vagy új lépéseket tesznek a fenntarthatóság jegyében. Az elmúlt pár napban egyikből sem volt hiány.  Íme a hét cipői, amelyek a rajtuk található logók mellett más hozzáadott értékkel is bírnak. 

Szerencsére vannak cégek, ahol mindig van új a nap alatt! Ilyen a LEGO is, amely szezonról szezonra előrukkol valami igazán ellenállhatatlan termékkel, amely ráadásul jóval túlmutat egy szimpla gyerekjátékon (pedig már azokat is imádtuk kicsiként). Mert ugye a tavaly nyáron debütált Volkswagen T2 hippibusz sem volt semmi, de a világ leghíresebb robogója tényleg telitalálat a tavasz kezdetére! A Lego Vespa 125 névre hallgató, több mint 1000 darabos készlet ára 100 euró (egészen pontosan 99,99), amire online is le lehet csapni, és pár napon belül már építhetjük is a kismotort, amely az eredetihez hasonlóan tele van olyan kifinomult részletekkel, mint a már említett sisak, a kosárka és a virágcsokor, a pótkerék, a levehető motorházfedél, a mozgatható kormánykerék vagy a kitámasztó.

A választott szín is a koncepció exkluzivitását fejezi ki: a pasztellkék hűen tükrözi a hatvanas évek és az egész Vespa-kultusz világát, ráadásul ez az árnyalat azért is különleges, mert a Lego háza táján is nagyon ritkán használják. És ha már színek, fontos megjegyezni, hogy a két színű kerék is most elsőként lett megalkotva a játékgyártóóriás által, az eddig kizárólag és teljes egészében fekete gumik helyett a Vespa megérdemli a kitüntetett figyelmet, az abroncs külső része fekete, a belseje viszont fehér.

„A készlet megalkotásában a tervezési rész volt a legizgalmasabb, ahol a cél az eredeti modell részleteinek tökéletes reprodukciója volt; a koncepcióalkotás fázisában ez a modell visszarepített az időben, megihlette a képzeletem és a kreativitásom. Reméljük, hogy az élmény a rajongóknak is hasonló lesz!” – mondta Florian Muller, a Lego Group vezető tervezője.

Emiatt egy percig sem kell aggódnia!