×

Mercedes-Benz Luxury Showroom nyílt a Matild Palotában

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 03. 2.

Történelmi épületben nyitotta meg kapuit Magyarország egyetlen exkluzív Mercedes-Benz Luxury Showroomja a Pappas Auto jóvoltából: a közelmúltban újranyitott, több mint 100 éves múlttal rendelkező Matild Palace – The Luxury Collection Hotelben kialakított ékszerdoboz egyszerre vegyíti a csillagos márka által sugárzott színtiszta luxust és a Pappas Auto prémium szolgáltatásait.

Egy igazán elegáns, prémium környezetbe térhetnek be azok az érdeklődők, akik február 23-ától felkeresik a Pappas Auto exkluzív Mercedes-Benz Luxury Showroomját az Erzsébet híd pesti hídfőjénél. A Matild Palace-ban nyíló minőségi tér egy új, szimbolikus értékesítési pontjává válik Magyarország vezető Mercedes-Benz márkakereskedésének, amely elsőként nyit itthon ilyen típusú márkaszalont. A helyszín kiválasztásakor nem véletlen esett a választás erre a különleges épületre: az 1902-ben, Szász–Coburg–Koháry Klotild Mária főhercegné támogatásával épült Matild Palace sajátos, a magyar örökséget idéző légköre már a belépés pillanatában megérinti a vendégeket, nem véletlen, hogy a neobarokk palota felkerült az UNESCO világörökségi listájára, és 1977 óta védett műemléknek minősül. 

„Elkötelezettek vagyunk a prémium autózás mellett, hisszük, hogy ügyfeleink a legjobbat érdemlik a legjobbtól. A piaci és gazdasági helyzet ellenére a Pappas Auto a bővülés mellett döntött az egész országban egyedülálló Mercedes-Benz Luxury Showroom megnyitásával. Bízunk benne, hogy ügyfeleinket már a belépésnél megérinti a Mercedes-Benz gépjárművek által nyújtott exkluzivitás és az általunk nyújtott prémium kiszolgálás” – mondta el a nyitóeseménnyel kapcsolatban Pais József, a Pappas Auto Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

A különleges helyszín nem véletlen kapta a Luxury Showroom kifejezést, a Pappas Auto által kialakított ékszerdoboz valódi kincseket rejt, amilyen a Mercedes-Benz Chief Designere, Gorden Wagener által tervezett, a világon egyedülálló Mercedes Maybach 6 Cabriolet koncepciómodell, amely rövid időre elérhetővé vált a showroomban a nagyközönség számára is.

A Pappas Auto legújabb showroomja nemcsak az impozáns helyszínnel és annak kialakításával, de személyre szóló szolgáltatásaival is igyekszik kiszolgálni a top ügyfelek igényeit, mint az egyedi rendelkezésre állás, a különleges szervizszolgáltatások, valamint igény esetén a prémium ügyfelek sofőrjeninek tréningezése. Többek között ezeknek köszönhető, hogy az elmúlt több mint 30 évben a cég a Mercedes-Benz vezető márkakereskedőjévé vált, amely a prémium szolgáltatásai mellett a szenvedélyes autózás lehetőségével várja az érdeklődőket.