×

Sex on the beach – holnap debütál Kim Kardashian első fürdőruhakollekciója

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 03. 17.

Szeretheted, utálhatod, vagy akár egyszerre a kettőt, de az tény, hogy az influenszerkirálynő fehérneműmárkája nem véletlenül hasít – az első swimwear kollekciója holnaptól lesz elérhető, és bőven tudnánk válogatni.

A 2022/23-as őszi-téli kollekciókat felvonultató Budapest Central European Fashion Week három napon keresztül, február 4. és 6. között, két különböző helyszínen – a Királyi Lovarda épületében és a Szépművészeti Múzeumban – valósul meg. A bemutatók mellett azonban lesznek olyan programok is, amelyek a nagyközönség számára is ingyenesen és meghívó nélkül lesznek látogathatóak: ilyen lesz február 5-én és 6-án a Deák Palotába szervezett kiállítás, ahol öt hazai tervező legújabb kollekcióját tekinthetitek meg.

Kim Kardashian valóra váltja a rajongói minden kérését, közben pedig a vagyona és a befolyása egyre csak nő. A gyakorlatban még be sem vezette saját ruházati márkáját (a pandémia kellős közepén), de a közönség már a Skims gondolatától is megőrült, olyannyira, hogy bizonyos termékek mindössze pár hét után sold outot produkáltak. De ahhoz sem kellett egy évnél több, hogy kapszulakollekciót alkosson a Fendivel, kampányt fotózzon Kate Moss-szal, nem beszélve arról, hogy az amerikai olimpiai csapat első alsónemű-kollekcióját és ő adta. Mi ebből a tanulság? Nem nagyon van, azon kívül, hogy ha te magad vagy a brand, akkor viszonylag kevés energiát kell később brandépítésbe fektetned. A márka jelentései szerint a bevétel már e rövid idő alatt elérte a három milliárdot (dollárban, értelemszerűen), ami viszont nyilván nem lehet kizárólag annak köszönhető, hogy a leghíresebb Kardashian adja hozzá az arcát. A termékek a visszajelzések szerint tényleg tökéletesen vannak megalkotva (mondjuk ez a minimum), tekintettel a női test sajátosságaira és igényeira, a tényleges kényelem pedig nem megy a kinézet rovására.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Ezek a feltételek pedig nemcsak a fehérneműkre, de a vészesen közelgő strandszezon darabjaira is vonatkoznak, így várható volt, hogy a rajongók ezen a fronton is megkapják, amiért egy ideje könyörögnek – de legalábbis minden alkalommal, amikor Kim bikinis képet posztol magáról az Instagramon. Még akkor is, ha éppen nem egy Skims darabot visel. A debütáló Skim Swim kollekció bőséges kínálatában megtalálható minden, amire a tengeren innen és túl szükségünk van (legyen szó egyrészesről, kétrészesről, bodyról, jumpsuitról, trikiniről), összesen tizenkilenc különböző stílusú strandruházatra oszlik, hét színben, XXS-től az XXXXL-es méretig, amelyek több-kevesebb bőrt mutatnak. Inkább többet.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKIMS (@skims)

Röviden összefoglalva Kim Kardashiannak láthatóan ismét sikerült elérnie, hogy minden nő jól érezze magát a bőrében, még a bikiniben is.

Fotók © Skims Swim Greg Swales