×

Végre előkerült a Sex and the City Samanthája, nem is akárhogyan!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 03. 18.

Bár az ikonikus sorozat új epizódjaiba képtelenség volt visszaimádkozni (ez mondjuk érződött is a reboot minőségén), Kim Cattrall azért nem tűnt el teljesen, sőt! Ő kapta a főszerepet a Farfetch tavaszi divatkampányában, amely a választás szabadságára ösztönönöz mindenkit. 

A Y2K divatikonok iránti megszállottságából merített ihletet a Farfetch a legújabb kampányához, amelyben a fent említett Kim Cattrallon kívül még Josh Hartnett, Steve Lacy és María Isabel is felbukkan. A színészgárda mindegyikének megvan a saját története és persze a saját stílusa, amelyet szépen kidomborítanak, így képviselve a vásárlók igényeit a sokszínűség szépségén keresztül. 

A #YourChoiceYourFarfetch kampányunk a jól bevált algoritmuson túl az egyéni divatválasztásokat és a szezonális trendek végtelen lehetőségeit ünnepli. A szabadságról szól, hogy azt viseld, amit csak akarsz.

Így fogalmazta meg a mondanivaló lényegét Ronojoy Dam, a Farfetch globális márka- és kulturális igazgatója. A kampányban mindenki az idei szezon must-have darabjait viseli, Kim Cattrall így fényes trench coatban, karcsúsított tweed blézerben és egy klasszikus Prada retiküllel pózol – ugyanazt a szexi és elegáns megjelenést tükrözve, amely stílusikonná tette őt az HBO sikersorozatában. És bár kivétel nélkül minden rajongó számára hatalmas csalódás volt őt nem viszontlátni a folytatásban, a Farfetch éppen ezért a döntésért választotta őt a kampány főszerepére, mert volt bátorsága nemet mondani és azt tenni, ami neki jó. 

Mit is mondhatnánk? Jó újra látni, Sam!