×

Jimmy Choo már nem csak a lábunkat, az egész testünket akarja!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 03. 19.

Miután a szandál- és cipőkészítésben már kimaxolta a felékszerezést, Jimmy Choo, a sztárok cipésze és a csúcskategóriás lábbelik védőszentje úgy döntött, szintet lép, és betör az ékszerpiacra is. 

Az ötlet pedig cseppet sem légből kapott, mondhatni teljesen természetes lépés egy olyan brand számára, amely mindig is a luxust és az eleganciát képviselve olyan sztárok lábain öltött formát, mint Kate Middleton vagy Sharon Stone, hogy csak két nevet említsünk egy végtelennek tűnő listából. A kibővített termékkínálatát piacra dobásával tehát megérkezett az ékszerkollekció, amely többek között a cipőkről már jól ismert, meglévő dizájnelemeket tartalmazza. Karkötők, fülbevalók, nyakláncok, gyűrűk és bokaláncok, amelyek mindegyike négy téma mentén készült: kristályok, gyöngyök, JC monogram és a csillagok. Sandra Choi, a Jimmy Choo kreatív igazgatója így nyilatkozott: 

Eljött az idő a kollekció bemutatására, hiszen a cipőinket és táskáinkat már így is ékszernek tekintik, amelyek a lábfejet, a csuklót és a kezeket díszítik. Az új gyűjtemény a már meglévő termékeink kiterjesztése, amely szintén és teljes mértékben magában foglalja a márka DNS-ét, mondhatjuk, hogy egy valódi kincsesláda.

Ami az anyagokat illeti, sem nemesfémekről, sem igazgyöngyökről, sem pedig gyémántokról nincsen szó, ennek fényében persze az árak is megfizethetőbbek, már amennyiben a 150 és 550 euró közötti árak jutányosnak számítanak abban az esetben, amikor kizárólag a márkát kell megfizetni. Szépnek viszont kétségkívül szépek, így az idei szezonban várható bulik, estélyek és esküvők felhalmozódása miatt a márka valóban jól időzítette az új kollekciót, amivel felkészülhetünk egy igazán csillogó tavaszra és nyárra.