×

A Zara Home a dohányzóasztalunkra varázsolja a világ legszebb tájait

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 03. 22.

A világ legizgalmasabb és legszexibb desztinációit mutatja be az a könyvsorozat, amely évről-évre bővülő repertoárral jelenik meg az Assouline kiadó gondozásában (ami ugye egyet jelent a minőséggel), és amelynek darabjai mostantól a Zara Home-ban is elérhetőek.

Az utazási albumsorozat a megjelenéstől kezdve hatalmas sikernek örvend, köszönhetően a vidám borítóknak, a tökéletes szerkesztésnek és a professzionális szerzőknek, akik autentikus módon mutatják be az adott célpontot, legyen szó Miami Beachről, Aspenről, Capriról, Havannáról, Ibizáról és még sorolhatnánk mind a 24 bakancslistás célállomást. A makulátlanul illusztrált könyvekben az a legjobb, hogy a kötelező látnivalók mellett egy láthatatlan szálon kötik össze az utazás örömét a dizájnnal, a művészetekkel és a divattal, ellátva az olvasót egy csomó izgalmas és bennfentes háttérinformációval, vagyis mindazzal, ami egy inspiráló és felejthetetlen utazáshoz szükséges. Íme a szerkesztőség három kedvence, amely nem mellesleg kiváló ötlet lehet Húsvétra és anyák napjára is.

Ibiza Bohemia

Az Ibiza Bohemia a mediterrán sziget egyedülálló szellemét ragadja meg, amely a ’30-as évek óta menekülésként szolgál művészek, zenészek és a kreatív szakma minden képviselője számára. A keményfedeles könyvet lapozgatva 300 oldalnyi élénk fotó, idézet és anekdota található, amelyeket Renu Kashyap stylist és szerkesztő, valamint Maya Boyd utazási író fogtak egy csokorba, hogy egyaránt mutassák be a sziget festői tájait, építészeti remekeit, az ismert és eldugott karakteres ismertetőjegyeit.

Marrakesh Flair

A kötet az észak-afrikai város gazdag kulturális történelmét ünnepli. A gyönyörűen illusztrált kötet mindent megörökít az „Ochre City” színes homokkő építészetétől a nyüzsgő Jemaa el-Fnaa téren át a helyi finomságokkal teli, csábító piacokig, a lenyűgöző fotóknak és pontos leírásoknak köszönhetően pedig az ember szinte érzi az ezer színben pompázó város minden ízét és illatát. Nem véletlen, hogy ez az egzotikus desztináció olyan ikonokat vonzott, mint Yves Saint Laurent vagy Mick Jagger – mire a végére érsz, már foglalod is a repjegyed.

Havanna Blues

Havanna, az elsöprő energia otthona. A kubai főváros számos identitáson ment keresztül: spanyol gyarmati betelepítés, maffiózó uralom az 1930-as években, majd az ’50-es évek csillogása, a kubai forradalom és a jelenleg zajló kulturális reneszánsz. A kötet hűen mutatja be Havanna merész, provokatív viszonyát a művészethez, a konyhához és a szórakoztatáshoz – amely az afrikai, francia, spanyol és észak-amerikai hatások eklektikus keveréke – beleértve a XVI. századtól napjainkig terjedő építészeti stílusok széles skáláját is. Pamela Ruiz fotói pedig még intenzívebbé teszik a papíron is átütő főváros forró lüktetését, a kötet jó pár órára kiszakít minket a mindennapokból.

A lenyűgöző köteteket tehát megtaláljátok a Fashion Street-i üzletben is, vagy a Zara Home weboldalán!