×

Többórás beauty-rutin 5 percben a FOREO jóvoltából

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 03. 30.

Az Eufória rajongói jól tudják, hogy Cassie Howard a hibátlan, finom bőréért még egy több órán át tartó szépségápolási rutint sem sajnál magától annak érdekében, hogy a kiszemelt fiú észrevegye őt. Nos, a jó hír, hogy a svéd FOREO ikonikus BEAR készülékével ez mindössze pár perc alatt megoldható, így a hajnali kelés helyett még egy hosszan tartó beauty sleeppel is hozzájárulhatunk a bőrünk szépségéhez.

Ha még nem láttad az HBO Max-on futó ikonikus sorozatot, akkor bemutatjuk neked Cassie-t (Sydney Sweeney alakításában), aki minden nap hajnali 4-kor kel, és egy nagyon durva és intenzív szépségápolási rutint vet be, hogy végre észrevegye a jóképű Nate Jacobs, akibe titokban szerelmes. Cassie meglehetősen széles spektrumú bőrápolási rutinja az arcmasszírozó eszközöktől a szérumok és maszkok tucatjáig mindent magában foglal. Jó tudni, hogy ehhez hasonló eredményét, 90 másodpercbe(!) sűrítve a FOREO BEAR is hozhat, ráadásul nem kell hozzá hajnalba kelni munka előtt, vagy Cassie esetében, az iskola előtt! A BEAR rendszeres használatával az öregedés látható jelei szikék nélkül is csökkennek, a mikroáramos készülék pedig azonnal ragyogóvá varázsolja a bőrödet.

De mi is az a mikroáram?

Úgy képzeld el, mintha a bőröd naponta edzőterembe járna, akárcsak te magad, amikor a tested izmait formálod. Döntsd el, hogy reggel vagy este alkalmazod a kezelést; a BEAR minden esetben látható, hosszan tartó eredményeket hoz, természetesen abban az esetben, ha a készüléket huzamosabb ideig, rendszeresen használod! Amit azonnal megtapasztalhatsz, az finom ráncok csökkenése, a bőröd feszessége és a természetes ragyogás! Vagy egyszerűen fogalmazva egy teljes, non-invazív arcplasztikát adó eszköz lesz a tiéd. Fontos, hogy a BEAR-t mindig tiszta bőrön használd, ideális hozzá például a vízbázisú SERUM SERUM SERUM, amely a mikroáramot a bőrfelszín felső rétegébe vezeti. Az Anti-Shock rendszernek köszönhetően a BEAR a legbiztonságosabb mikroáramos készülék a piacon, mivel méri a bőröd elektromos ellenállását, és ennek megfelelően állítja be a mikroáram erősségét a maximális biztonság és kényelem érdekében. A világ első, FDA által jóváhagyott orvosi mikroáramos készüléke a mikroáram technológiájával csökkenti a finom vonalakat, ráncokat és a megereszkedett bőr látványát. A mikroáram személyre szabott bőrápolási rutint biztosít öt különböző fokozaton, míg a T-Sonic pulzálások energetizálják a bőrt, hogy helyreállítsák a feszességét és rugalmasságát.

Borítókép ©Tiziano Lugli