×

Nyuszis hangulatban – hangolódj a húsvétra a Fashion Streeten

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 04. 5.

Van olyan ünnep, ami még a karácsonynál is jobb? Naná, a húsvét! Hiszen ilyenkor jön a tavasz (ha néha el is akad út közben), a melegebb, napsütéses időben lehet a kertben reggelizni, jöhet a sonka, a tojás, a frissen sült kalács, a cuki nyuszikákról nem is beszélve, akik ilyenkor minden formában jelen vannak az életünkben. Íme a legaranyosabb, legfinomabb és legcoolabb nyuszis dolgok a Fashion Streetről!

Lindt csokinyuszi

Mi lehet jobb egy nyuszinál? Három plusz egy! A Lindt szokásos húsvéti akciójában most is főszerepet kapnak a finom svájci csokiból készült nyulacskák (és kiscsibék és kisbárányok), legyen szó lágy tejcsokiról vagy markáns étcsokoládéról. A legjobb meglepetés.

Illatos LUSH-nyulak

Legyen szó az arany csillámban pompázó Easter Bunnyról, az édesen citrusos Flying Carrotról vagy a gyümölcsös illatú, szívárvány színű Follow The White Rabbitról, ezekkel a termékekkel sosem látott habpartit varázsolhatsz a fürdődben!

Kényelmes nyusziszék

A Zara Home gyerekosztályán levadászott nyuszival egyedülálló karaktert adhatunk nemcsak a gyerekszobának, de egy kis kreativitással a felnőtt nappali is simán feldobható ezzel a szépen kidolgozott, fenyőfából készült nyuszifüles kisszékkel.

ÉS Húsvét

Mit szólnál, ha levennék a válladról a készülődés terhét gasztrofronton? Az ÉS Bisztró – akárcsak karácsonykor – többféle opciót kínál igény szerint! Az előre összeállított két különböző húsvéti doboz igazi ínyenceknek készül, ráadásul neked már csak ki kell pakolnod az asztalra a finomságokat. Ha pedig csak egy gyors falatozásra van időtök, vagy egy kis desszert kellene, akkor azt az ÉS Deli fogja prezentálni nektek torták, piskóták, nyalókák, macaronok és egyéb nyalánkságok formájában!

Nemsokára pedig ismét ünnepi pompában díszeleg majd a Pappas Auto egyedülálló vitrinje – alig várjuk, húsvétra milyen dekorációt álmodnak meg nekünk!