×

A legtavaszibb tavaszi divatkampányok – 1. rész

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 04. 8.

Most, hogy a napsugarak melege kezdi csipkedni az arcunkat, és kezd túl sok lenni a nagykabát, frissítsük fel az emlékezetünket, hogy a tavaly bemutatott SS22-es kollekciók mit is ígértek nekünk erre a szezonra. Buja olasz virágoskertek-ihlette romantikus selymektől Michael Kors karibi divatparadicsomáig, íme a legjobb tavaszi divatkampányok!

H&M | Welcome to Hôtel Hennes 

Az H&M új kampányfilmje, a Bardia Zeinali által rendezett Hôtel Hennes nevű, fiktív divatdesztinációt tár a szemünk elé olyan szereplőkkel, mint Gigi Hadid, Jill Kortleve és Precious Lee. Már foglalnánk is a szobát, az életérzést mindenesetre megtaláljátok a boltokban.

Intimissimi | Postcards from Portofino

Az olasz fehérneműmárka legújabb selyem kollekcióját egy csodálatos itáliai utazással ünnepli, amely nem máshol ér véget, mint a legendás portofinói öbölben. A márka legfinomabb vonala új tavaszi árnyalatokkal és stílusokkal jelenik meg, hogy minden nő megtalálja a számára tökéletes darabot. 

ZARA STUDIO SS22

A spanyol divatház STUDIO kollekciója a brand felsőkategóriás vonala, ehhez híven pedig nem akárkikkel dolgoztak együtt: a kampányt a legendás fotós, Steven Meisel örökítette meg Fabien Baron kreatív irányításával és olyan sztráok főszereplésével, mint Rianne Van Rompaey, Lina Zhang, Marie Sophie Wilson, Tess McMillan, Amar Akway, Jessica Stam, Georgia Palmer, Quinn Mora és Edie Campbell.

Net-a-Porter | Go for Bold

A Net-a-Porter új kampánya, a „Go for Bold” igazából egy hatalmas és színes merítés az idei tavasz levidámabb darabjaiból, tele élénk, telített színekkel és hátterekkel, valamint olyan márkák ragyogó, kiemelkedő darabjaival, mint a Dries van Noten és a Loewe, amelyek az árnyalatok vizuális legjavát nyújtják.

Michael Kors | Meet Me in St. Barths 

Az amerikai brand számára 2022 tavasza a laza csillogás szezonja. A ragyogó tengertől a fényűző villákig és a naplemente látványáig a kampány a nemzetközi üdülőparadicsom, St. Barths csillogását, energiáját és luxusát ünnepli. A termékpalettán a laza overáloktól kezdve a kötött pulcsiig és a fürdőruhákig minden van, amire egy igazán trendi kiruccanáson szükségünk lehet.

Folytatjuk…