×

Project Maybach – nem fogod kitalálni, kié az év legmenőbb kapszulakollekciója!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 04. 13.

A luxusautók és a divat világát egyesítve Virgil Abloh örökségét viszi tovább a Mercedes-Maybach x Off White kapszulakollekció.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mercedes-Maybach (@mercedesmaybach)

Miután 2021 szeptemberében az Art Baselen bejelentették a Mercedes-Benz és Virgil Abloh együttműködését egy speciálisan tervezett elektromos autó formájában, a Mercedes-Maybach x Off White most még egy lépéssel hozza közelebb a néhai tervező örökségét. Az új elektromos autóval egy időben piacra dobták a „Project Maybach” névre keresztelt kapszulakollekciót, amely olyan sportosan elegáns ruhákat és kiegészítőket tartalmaz, mint a kapucnis pulóver, egy garbó, klasszik póló, baseballsapka és kesztyű, mindezeket egységes, nude árnyalatban, amilyen az autó is.

A „Project Maybach” abszolút kontinuitásban van Abloh esztétikájának egyszerű és letisztult stílusnyelvével: A Mercedes-Maybach x Off White márkajelzés minden ruhadarabon megtalálható, és az tervező neve még a kesztyűn is megjelenik.

A kollekció elérhető az Off-White weboldalon, az Off-White üzletekben vagy a Farfetch és Maybach Icons of Luxury oldalán. Az árak a baseballsapka 295 eurótól a kesztyűk 595 euróig terjednek, amely magasnak tűnhet, ugyanakkor jóval több mindegyik termék puszta tárgynál, egy kortárs divatzseni utolsó relíkviái ezek.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Off-White™ (@off____white)

A Mercedes-Maybach x Off White ezzel zárta a 2021. november 28-án elhunyt Virgil Abloh-val folytatott együttműködésének utolsó fejezetét.