×

Zöld pizsiparti-tippek a FOREO-tól

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 05. 6.

Hamarosan vége a tanévnek és jön a vizsgaidőszak, de simán beleférhet még néhány ottalvós buli a legjobb barinőkkel! Ilyenkor érdemes előre gondolkodni, hogy milyen fontos cuccokat pakolnál be az év pizsipartijához. Mert azt tudjuk, hogy mindenki megnézi, hogy a többiek mit pakoltak! A környezetbarát termékek most is előnyben részesülnek – nemcsak cool, ha így pakolsz, de a Földért is tettél.

Csak praktikusan

Nem kell a fél házat elcsomagolnod. Ilyenkor jól jönnek a termékminták, amiket szorgosan gyűjtögettél a magazinokból. Kicsi helyet foglalnak és pont elegendők az egyéjszakás pizsipartira. Ha jófej akarsz lenni, akkor pakolj duplán mintákból, így tudsz adni annak a barátnődnek, aki otthon hagyta az egész neszeszerét. Mindig van ilyen. 

Vigyázz a pattikra!

A legrosszabb, ami történhet veled – túl azon, ha elmaradna a parti –, hogy egy Vezúv méretű pattanás készülődik az álladon kitörni. Ezt megakadályozandó, tedd el a pattanás elleni krémed is, mert este, ha lemostad az arcod (ez is fontos), akkor a pattanásokat is le kell ápolnod, hogy másnap reggel ne virítsanak újabb piros pontocskák az arcodon.

Egy eco-cool fogkefe

Nem mindenkinél van vendégfogkefe, ne erre játssz! Viszont nagyot villanthatsz a hófehér fogaiddal és a cool fogkeféddel. Ehhez a FOREO ISSA mini 3 szónikus szilikon fogkeféjét vesd be. A teljes szájüreget forradalmi módon ápolja és gyengéden, ugyanakkor hatékonyan tisztítja a fogaid, fogínyed és a nyelvet is. A Sonic Pulse™ technológiának köszönhetően 30%-kal több foglepedéket távolít el, mint a kézi fogkefe, akár 140%-kal javítva a szájhigiéniát. Egy töltéssel pedig akár 265 napot is bír, tehát tuti nem a buliban fog lemerülni…

Maszkra fel!

Számtalan csajos filmben láttad, de még sosem próbáltad ki? Pedig tényleg jó móka: maszkoljatok együtt! Igazán környezetbarát választás, ha a piacról, szezonális gyümölcsöket, zöldségeket választotok maszk alapanyagnak! Egy bázis alapkrémbe keverjetek tápláló gyümölcsöket, amitől a hatás megtöbbszöröződik! Azért nézzetek utána neten, hogy kinek, milyen összetevő jó a bőrére (nehogy a pattanás elleni krémet kelljen bevetni mindenkinek az akció végén…) És milyen viccesen néztek ki, ami ugye egy Insta -osztnak is kiváló!

Felejtsd el a nejlont!

Neked ez már életbevágó kérdés, hiszen a Föld jövője a te jelened. Így már egy buliba is érdemes szilárd sampont, tápláló szappant pakolni, amiből a LUSH-ban bőven találsz kedvedre valót. Csak semmi műanyag. Nejlontasakok helyett pedig szövettáska legyen az utazó szennyestartód. 

Válaszd a green make upot!

Másnap reggel sminkelned is kell, de tartsd ezt is minimálon. Elég egy BB krém, egy több funkciós arcpír&rúzs és egy kis szempillaspirál. Voksolj itt is a környezetbarát márkákra. Azokra a cégekre, akik már felelősségteljesen gondolkodnak, és nem akarják a Földet terhelni a műanyag és egyéb káros vegyszer kibocsátással a gyártás során. 

A zöld termékek előnyben részesítése nem csak a pizsiparti csomagoláshoz hasznos tipp! Ha hozzászoksz, és úgy vásárolsz, hogy csak azt vásárolod meg, amire szükséged van, akkor már tettél a Földért. Olvasd el, mi van a címkén! Ott már látod, hogy a cég mennyire környezetbarát, és mindig olyat válassz, akinek fontos a környezettudatosság, a minőség, a megbízható működés.