×

Indusztriál stílusú butikkal nyitott újra a Breitling az Andrássy úton

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 05. 26.

A svájci luxusóragyártó múlt héten adta át az egyedülálló, innovatív koncepcióval felújított üzletét az Andrássy út 14. szám alatt, ahol a márka régóta fennálló vásárlóit, valamint a lelkes órarajongók új generációját szeretnék megszólítani. 

Régi/új luxusbranddel bővült az Andrássy út repertoárja, hiszen a Breitling nem először nyitotta meg kapuit a kronográfok szerelmesei előtt, ezúttal azonban a márka újragondolt, jellegzetes modern-retró hangulata várja a hazai vásárlóközönséget is. A nívós eseményt több mint száz vendéggel – az üzleti élet szereplőitől a média képviselőin át a Breitling régi ügyfélköréig –, finom falatokkal és élőzenével ünnepelték, és beszédet mondott Georges Kernnel, a Breitling vezérigazgatója és Isabell Kammerhuber, a Breitling partnere és az ILB-Luxusboutiquen Hungary családi vállalkozás tulajdonosa is.

A megnyitóbuli pont olyan cool és laza volt, amilyen a bolt maga, ami meglepő felüdülés ahhoz a feszengéshez képest, amit a luxuskategóriás üzletekbe lépve tapasztalni szoktunk. A Breitling jellegzetesen közvetlen hangulatát a komplett dizájn – az anyagok, színek, textúrák és minták gondos keveréke adja át. 

Ebben a laza, de rendkívül stílusos környezetben fedezhetik fel a vásárlók, a gyűjtők és az órák szerelmesei az aktuális kollekciók darabjait, mint amilyen az ikonikus Navitimer pilótaóra, a klasszikus Premier vonal, valamint a sportos-elegáns Chronomat kollekció modelljei. Az 1884-ben alapított Breitling nevéhez fűződik a modern kronográf fogalma, a márka úttörő szerepe pedig korántsem ért véget, hiszen befogadó és fenntartható luxusmárkaként több mint 150 loft ihletésű, kiskereskedelmi hellyel van jelen szerte a világon. Kollekciói egyaránt épülnek a légi, szárazföldi és tengeri tevékenységek köré, mindezt a márka összetéveszthetetlen modern-retró stílusában rögzítve, a funkció és a dizájn pedig természetesen a kivételes minőségben csúcsosodik ki: minden óraszerkezet minőségét COSC tanúsítvány (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres) igazolja, emellett a márka továbbra is azon néhány független óragyártó egyike, akik saját gyártású kalibereket alkotnak.

Photocredit: Chaluk, Adam Beres/Breitling