×

Yabadabadoo – Már kapható a Moschino kőkorszaki kollekciója

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 06. 13.

Jeremy Scott, az olasz luxusmárka divattervezője és kreatív igazgatója imádja a brand rajongóit különböző világokba és korszakokba kalauzolni – az időgépe ezúttal egyenesen a kőkorszakba repít minket, hogy együtt elevenítsük fel a Flintstones család vidám kalandjait.

Frédi és Vilma, Béni és Irma, az ördögfióka Enikő, a kicsi Benő és persze Dinó – a rajzfilmsorozat keménymagját mind beleálmodták a kapszulakollekció darabjaiba, legyen szó pólókról, pulcsikról, ruhákról és egy sor nagyon menő kiegészítőről. És nem csak arról van szó, hogy pár pólóra rányomatták a kedves rajzfilmfigurákat, hanem arról, hogy az egyes szereplők outfitjeit használva a tervező komplett szetteket álmodott meg, és minden hangsúlyos részletet felhasznált, vagyis a kőkorszaki ruhák 2022-es trendfelvarráson estek át. Az eredmény zseniális.

Kedvenc termékünk a cikkcakk-szaggatott bőrdzseki, amely a sorozathoz megrajzolt szabásmintát viszi magával, de az idén visszatérésüket ünneplő neonszínek is fel lettek használva, mint a zöld és a narancssárga, amelyek a női magassarkú cipő és overknee csizma, illetve a férfi bakancs alapszínei lettek. De nagyon szerethető detail az Enikő hajacskájában viselt csont, a biker táskák fogantyúja, míg a márka védjegye, a békejel kőhatású bizsukban és ruhanyomatokban elevenedik meg.   

A kollekció a hazai forgalmazó webshopokban nem, csak a Moschino hivatalos oldalán érhető el.

Fotók: @Moschino