×

Nyári divathoroszkóp: csillagjegyek és must have-jeik

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 07. 4.

A fanatikus asztrológia rajongók napról-napra csekkolják, mit tartogat nekik a holnap szerelem, munka és egészségfronton, és persze vannak, akiknek elég csak nagyjából tájékozódni a csillagok állásából. Legyen hitvallás vagy szórakozás, itt a lista az idei nyár szerencsehozó darabjairól, szinkronban azzal, amit az asztrológusok jósolnak az egyes csillagjegyek szülötteinek.

Kos: csupa pozitív vibe

Egy minden szempontból pozitív és kifizetődő időszak elébe néznek a kosok. Tökéletes periódus a korábbi problémákból való kilábaláshoz vagy csak egy kis szórakozáshoz. És ami ehhez dukál? Minden, ami felerősíti ezt a jó moodot!

Hímzett pulóver, Ralph Lauren

Bika: kis dolgok, nagy boldogság

Tedd félre terveidet és a túlzott elvárásokat, ne sajnákozz, inkább azt élvezd, amid van. A nyűr kötelező darabja arra kell, hogy emlékeztessen, hogy kifejezd a hálát azért, amid van, mert végül is mindig lehet rosszabb.

Türkiz karkötő, Thomas Sabo

Ikrek: nyár olasz módra

Lelkesedés, boldogság, életöröm fogja áthatni a nyarat, kell ennél több? A dolce vita jegyében pedig egy ehhez méltó ruhában illik pompázni, színesen, vidáman, virágosan.

Jumpsuit, Benetton

Rák: egyensúlyban önmagunkkal

Nagyon kevés kell ahhoz, hogy az öröm és a szórakozás felé billentsd a mérleg negatív irányba tartó nyelvét, de megéri! A lavírozáshoz pedig egy alapvetően romantikus kiegészítőre van szükség, amely a jól kidolgozott és hangsúlyos részleteknek köszönhetően mégis erőteljes hatást nyújt.

Crossbody, Pinko

Oroszlán: maximális vitalitás

A vitalitás- és erőszinted a maximumon lesz, csak a mentális energiára is figyelned kell, hogy a tündöklés ne maradhasson abba. Milyen must have kell ehhez? Valami, ami színes, nyárias és jó hangulatot közvetít!

Bikini, Oysho

Szűz: szerelem, mi más?

Egy új szerelem sokat segít, hogy magunk mögött hagyjuk az előző időszak kétségeit és bizonytalanságait. A kötelező darabod arra szolgál, hogy mindig emlékeztessen arra, mennyi szeretet vesz körül, és tartsd is magadnál. 

Gyűrű, Pandora

Mérleg: lásd a fától az erdőt is!

A reflexió és az értékelés lesz az a fegyver, amely lehetővé teszi, hogy minden helyzettel megfelelően tudj szembenézni. A must-have darabod így lehetővé teszi, hogy mindent jól láss a különböző perspektívákból, és mindig megtaláld az adott probléma kulcsát.

Szemüveg, Prada

Skorpió: csak a meló!

Ha állást keresel, most van a legalkalmasabb alkalom egy sikeres interjúra. Küldd az önéletrajzokat bátran, a megjelenéskor pedig vedd ki a gardróbból a must have-edet: egy nyári nadrágkosztümöt, amely eleganciát és magabiztosságot sugároz.

Nadrágkosztüm, Hugo Boss

Nyilas: állandó mozgásban

Elég elszánt és lelkes vagy, hogy a leglustábbakat is felrázd a semmitevésből, legyen szó buliról, kirándulásról vagy akár sportról! Ezek közül is a legmenőbb trend, ami virágkorát éli 2022-ben, azok a tenisz-szettek a mindennapokban, a pályán túl is. 

Tenisz-szett, Lacoste

Bak: relax, relax, relax

Türelemre lesz szükséged a leginkább ezen a nyáron, hiszen olyan események sorozatára számíthatsz, amelyek próbára fogják tenni a higgadtságodat. Készülj fel belül, kívül, akár egy kizökkenthetetlen buddhista szerzetes!

Lenponcsó, Zara Home

Vízöntő: nagy ajándékok!

Jupiteredről, a szerencse bolygójáról nagy ajándékok érkeznek jó hírek és extra bevételek képében. Amikor ez megtörténik, ajándékozd meg magad egy luxusdarabbal, amely olyan rég ott virít a titkos kívánságlistádon!

Tűsarkú, Louis Vuitton

Halak: séta a nagyvilágban

Másra sem vágysz, mint kiszabadulni a burokból, körbejárni a világot, érdekes emberekkel találkozni, élvezni az életet. Kötelező darabodba egy felejthetetlen nyár minden kelléke bele kell, hogy férjen, így mindent magaddal vihetsz, ami a szabad mozgáshoz szükséges.

Sporttáska, Tommy Hilfiger