×

A Vespa Pic Nic az olasz nyarak és a dolce vita eszenciája

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 07. 14.

A Vespa Primavera továbbgondolt, még cukibb részletekkel kiegészített verziója mentazöld és szürke színben kapható, és vakációra termett, akárcsak mi magunk!

Szeretjük a szokatlan együttműködéseket, főleg, ha abban helyet kap az autentikus olasz életérzés. Így van ezzel Justin Bieber is, aki a világ leghíresebb robogójából készített egy limitált kiadású verziót.

Azt már megszokhattátok, hogy az ikonikus olasz kétkerekűvel kapcsolatos híreket buzgón követjük, hát, íme a legújabb változat, amely egy friss fuvallat a forró nyárban. A városi és városon kívüli kiruccanásra is kiváló robogó a szabadság szimbóluma, az elejére rögzített vízálló pokróccal és a hátuljára szerelt (és minden finomsággal megpakolható) fonott piknikkosárral mi más lehetne az elsődleges úticélunk, mint a hozzánk legközelebb eső vízpart? Nincs mit csodálkozni, hiszen a Vespa mindig is az élet örömét képviselte, miközben hű maradt egyedi és időtlen dizájnjához, a hatvanas évek vége óta kínál menő alternatív az autók által bedugult városokban.

A debütálás időpontja tökéletes, hiszen ebben az időszakban szeretjük leginkább felfedezni és élvezni az élő természet szépségét, a Vespa Primavera Pic Nic változata pedig pontosan ezt a célt szolgálja: hogy elkerüljük a mindennapi stresszt, és a szabad levegőn élhessük át a nyár örömének és vidámságának minden pillanatát. 

Felszerelése és egyedi kiegészítői között találunk egy elegáns, szövött rattanfából készült piknikkosarat, amiben elrejtettek egy kivehető termotáskát is, no meg egy vízálló pokrócot, ami ideális kellék lesz bármilyen szabadtéri tevékenységhez. A rögzítésére szolgált dizájnos bőrszíj pedig lecsatolható, így fogantyúként is funkcionál, ha a motort lerakva arrébb sétálnánk, és közvetlnül a vízparton terítenénk a pokrócot. Ugyanezen bőrszíjak találhatók a vintage piknikkosáron is, a kiegészítők pedig mind el vannak látva a Vespa Pic Nic logóval a miheztartás végett.

És végül, a lényeg: A Vespa Pic Nic 50 köbcentis motorral 4699 euróba, 125-össel 5699 euróba kerül.

Fotók: ©Vespa